Head Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 irc.radyobiz.com #radyobiz kanalında topic şudur "Türkiye'nin ilk ve TEK sanal radyosu" bu kanala girdim.. bende tek değilsiniz dedim.. birisi abi sana sormayı unuttuk topici koyarken gibisinden bir söz etti.. diğeri hadi lan ezıq dedi.. bende terbiyeli olmalarını tavsiye ettim fakat dinlemediler ve serverdan banladılar.. böyle insanlar olduktan sonra hiçbir şey düzgün yapılamaz arkadaşlar sizin fikriniz?[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 amele hepsi ne fikri yasik onlara[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 paticik'i bilmiyorum ama sanırım onlar 24 saat yayın yapıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ewt ayrica bence.... bunu soylemenle birsey degismicegi icin tatsizlik cikarmak icin davet yapmissin onlarinda terbiyesiz olmasi baska bir olay....[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 onlarla ne uğraşıyosun ne bok yerlerse yesinler bize ne :) sanki para alıyoruz pepelek fm den...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar