Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 MVplayer'ı söylemiştim..Vplayer dediler..baktım o da gayet iyi.. Hastasıyım ufak dosya boyutuna rağmen hat safhada işe yarar programlara.. "1MB altı, sizin için olmazsa olmaz, freeware" ne var bildiğiniz..Ben ne indirip bakayım.. Benden 1- MVplayer, 800k,freeware : Vplayer'da beğenimi kazandı fakat 200k fark var aralarında ve fonksiyon açısından MVplayer çok daha zengin.. ama bir yandan da Vplayer "tek dosya" halinde çalışarak beğenimi kazandı.. İki programda da spyware benzeri işler yok.. 2- Foobar2000, 837k, freeware : Çok sade ve kendi halinde çalışan bir Mp3Player... Skin vesaire yok.. karışık işler yok... sadece mp3 player.. hastasıyım.. www.foobar2000.org[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Edit plus 800 kb[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 virtual dub,avi player,diger video edit yazilimlari[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Notepad.. Windows yükleyince beraber geliyor yazı falan kaydediyor deli fonksiyonları var..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: streamin, 19 Temmuz 2005 12:09 tarihinde demiş ki: virtual dub,avi player,diger video edit yazilimlari virtual dub 1MB altı mıdır yaw? (kafayı kaşır)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: dasaaa, 19 Temmuz 2005 12:14 tarihinde demiş ki: said: streamin, 19 Temmuz 2005 12:09 tarihinde demiş ki: virtual dub,avi player,diger video edit yazilimlari virtual dub 1MB altı mıdır yaw? (kafayı kaşır) 853 kb (virtual dub 1.6.9)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Madcat, 19 Temmuz 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Notepad.. Windows yükleyince beraber geliyor yazı falan kaydediyor deli fonksiyonları var.. hmm[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 öeh metket rundll32.exe netstat format.com fdisk :)[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 T-Media olarak geçen klavyemin özel tuşlarının (volume arttırma azaltma filan) işlevlerini yapan programCIK :D[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Space monger.. Küçücük ama vazgeçemeyeceğim disk manager. Eminim pie ve bar grafiklerle bilgisayarınızda hangi klasörün ne kadar yer tuttuğunu gösteren programcıklar görmüşsünüzdür. Ama bu: çok kendine has bir gösterime sahip. Her klasörü zoom edebiliyorsunuz. buradan silme taşıma v.b. işlemleri yapabiliyoruz.buradan indirebilirsiniz. inanamayacaksınız ama 102 kb evet evet doğru yazdım sadece 102 kb ! VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ![signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Karışık gibi gözüküyor. Ama merak ettim bir deneyecem :-)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 irfan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 fraps ,deamon tools ,ati tool ,cpu-z,win rar[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bir de free-rip var. en ilkel waw to mp3 yazılımı. Tek bir exe dosya 256 kb. tamamen free...[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Notepad2 Yukarda espri yapan arkadasa itafen ozellikleri: Kod renklendirme, yazi icine bookmark koyma[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar