Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1MB altı, olmazsa olmaz, freeware programlar..

Throndor

Öne çıkan mesajlar

MVplayer'ı söylemiştim..Vplayer dediler..baktım o da gayet iyi.. Hastasıyım ufak dosya boyutuna rağmen hat safhada işe yarar programlara..

"1MB altı, sizin için olmazsa olmaz, freeware" ne var bildiğiniz..Ben ne indirip bakayım..

Benden

1- MVplayer, 800k,freeware :

Vplayer'da beğenimi kazandı fakat 200k fark var aralarında ve fonksiyon açısından MVplayer çok daha zengin.. ama bir yandan da Vplayer "tek dosya" halinde çalışarak beğenimi kazandı.. İki programda da spyware benzeri işler yok..

2- Foobar2000, 837k, freeware :

Çok sade ve kendi halinde çalışan bir Mp3Player... Skin vesaire yok.. karışık işler yok... sadece mp3 player.. hastasıyım.. www.foobar2000.org[signature][hline] Deus Ex Machina
Sosyal ağlarda paylaş

Notepad..
Windows yükleyince beraber geliyor yazı falan kaydediyor deli fonksiyonları var..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Madcat, 19 Temmuz 2005 12:12 tarihinde demiş ki:
Notepad..
Windows yükleyince beraber geliyor yazı falan kaydediyor deli fonksiyonları var..

hmm[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Space monger..

Küçücük ama vazgeçemeyeceğim disk manager.
Eminim pie ve bar grafiklerle bilgisayarınızda hangi klasörün ne kadar yer tuttuğunu gösteren programcıklar görmüşsünüzdür. Ama bu:

çok kendine has bir gösterime sahip. Her klasörü zoom edebiliyorsunuz. buradan silme taşıma v.b. işlemleri yapabiliyoruz.

buradan
indirebilirsiniz.
inanamayacaksınız ama 102 kb evet evet doğru yazdım sadece 102 kb !

VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ![signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...