sheref Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sağ tıkla farklı kaydet yapın... komik bişi diil aslında ama çok çooook güldüm 1mb bişi zaten.. çekin izleyin.[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nihaha komik..adam baya bi zaman gaybetmiştir heralde... =))[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 puauhaua koptum bunada:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
theCio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Çok iyiymiş :) Adam nolduğunu pek anlıyamamış hehe[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ulen ne acımıştır canı bea :) SAğlam kufur etmiştir pilota herhalde :)[signature][hline] Ayda en az 24$ kazanın
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Yazık adama yaw :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior
Frost Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ferrarinin yine böyle bir kazası vardı pit ekibinin başının bacağımı ne kırılmısdı.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Evet bacağını ezmişti schumi bende ilk o kaza sandım ama dosyayı indirince başka vukuatmış :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
ManitoN Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bu video : araba durdurucusunun çeneyi vurduğu kazamı ?[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
wook Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hahaha yazık olmus yahu :p[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 eee neden sirf ferraride oluyor bu kazalar bridgestonlari degistirmek lazim :P sakamaka adam fren kullanmiyor bariyer kullanmak lazim prima ultra bariyerli :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Frost Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bu kaza ferrarinin en iyi olduğu dönemlerde olmuşdu Bridgestone da sorun yokdu o zamanlar.
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ya kötü bir durum ama güldüm :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 meshur olan bu deil[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 frene ne gerek var zaman kaybı =)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 buauuauh cok ıyı ya labut gibi devrilio adam :)[signature][hline]Gece Kurda Aittir.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 video süfermiş yannız :D eheuh[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 adama çarpıldıktan sonra soldan çıkan adama dikkat edin... bi şöföre , birde kazazedeye bakıyor. içinden "ulan bu şöför kullanıyosa bende kullanırım ne var" gibi bişey düşünmüyosa bende neyim :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Muahah Abi salak herif deli küfür yemiştir bi f1 aracını pit te durduramamış[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yuzbinlerce kez orada duruyor adamlar, uc kere bes kere kaza olur yani en fazla bunlarin icinde, abartmayalim :) Bu adam antrenmanlar sirasinda ufak bi devrilmis alt tarafi; yaris pitlerinde ayagi ezilenler, yanginlar, pit yoluna girmeye calisirken aradaki duvara girmeyi basaranlar, pite 50 metre kala benzini bitenler de var :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 haa bende hatirliyorum ole bir tane 2 sene once adamin biri yaristan ayrilirken arabayi direk garaja sokacak adam on kanadi garajin duvarinda birakmisti canli canli kanadin duvarda kirilisini izledim :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Öne çıkan mesajlar