Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Avrupa Burning Legion serverinda Level 60 Night Elf Rogue , Arothiel Su anda 88 altini ve Epic mount'u ve 20 altina satilabilecek ham maddesi vardir. Ayrica Onyxia's Lair / Blackwing Lair ve Molten Core pre-questleri [giris icin] yapilmistir rahatca girilebilir. 5 parca [chest,bracer,belt,legs,boots] Shadowcraft Set parcasi vardir karakterin ekipmani icin link Toplam oynama suresi 35 gundur. Level 39 Human Priest , Pherwil 26 Goldu var eh baskada pek biseyi yok 1 level sonra mountu alirsiniz isterseniz rogue daki para ile Karakterin ekipmani icin link fiyat icin lutfen ozel mesaj bir kac saate bir iki resim koyarim[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 20 Temmuz 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ee basligi unutmusum eheheh biri duzeltebilirmi satilik level 60 rogue eu account falan diye? cok komik durmus ya satilik level ^^[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 20 Temmuz 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Başlığa bakınca "oha para karşılığı lvl kasacak heralde" diye düşündüm :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eheh ayni sekilde dusundum bende baskasinin gozunde bakinca eheh bu saattede yokki bi admin duzeltsin =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben level dergisi sandım :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar