sertur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mirage Sword neyden düşer? :-)[signature][hline]Server :Xign NicK :Serdarrr Nation :EL Morad LvL :6X paladin Clan:Mor_ÇATI
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Dm ve tüm bosslardan düşme ihtimali vardır.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Cz'de bi kaç saat beast kesip, 2 mirage sword düşürdüğünü söyleyen birini tanıom. Ama hiç denemedim. Sadece onun dediğini sölüom.[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
_Achilleus_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yalan ben sadece bus çıkarmak için 3 4 saat kestim bi halt çıkmadı bustan başka
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Parti ile beasttan raptor ve mirage dagger düşürmüştük. Bence sen biraz şanssızmışsın :D[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 >.<[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ^^[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 gerçekten solucandan mı düşüyo edit: dalga geçeni raptorla keserim :P[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu arada ben abyss den mirage sword çıktığını hiç duymadım. Duyan yada gören var mı?[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abyssten her halt düşer. şans işi
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bizim arkadasa yanımızda mirage dagger düştü.. shard dusenıde duydum ve sağlam bi arkadasdı soyleyen arkadası bununla makara yapmıs hatta shardı gosterip :D[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
enerji Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Shard düşeni gördüm ben de ama areste. Myko da manner olayı var.
ugurtr Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 agalar bende beramus ta arkadasa abys'ten (4 tanesinden) raptor dustugunu hatta bu raptor (server ın ilk raptorudur ) we bu raptoruda ilk olarak lucifer666 kullanmıstır. REklam yapmayalım :P:P:P
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: fatihkaraca, 19 Temmuz 2005 17:02 tarihinde demiş ki: Parti ile beasttan raptor ve mirage dagger düşürmüştük. Bence sen biraz şanssızmışsın :D beast?[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 beast kolay bi yaratık deil mi ya bu itemlar için ??
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 fallen angelde cok kolay olmasada kastırmıcak bır yaratık ama shell gold bar dusuren var :P[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 düşmez. ya da bana gına geldi artık hiçbirşey düşmediği için karamsarım. bugüne kadar en büyük dropum mirage dagger.[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız...
Öne çıkan mesajlar