Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter Seciminde Yardim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaslar cok sacma olucak ama bana bir yardimci olsaniz..
Karakter acmakta zorlaniyorum.. E/me mi acsam coksa E/Mo mi daha oyunu bile bilmiyorum.. Sanirim Turk Guilda da ihtiyacim olucak... Yardim ederseniz cok sevinirim...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
e/mo tavsiye ederim. Guild icinde bizim guild e gel. Dark saga
Oyuna girince mesaj at yada buraya nickini yaz guild invite atarm.

Nobre Fb
Mesaj tarihi:
hic bir krakterin şu anlık birbirine üstünlüğü yok hangi krakterle oynamak istersen ona bak eğer yeniysen en kolay ve noop chr olarak bilinen warior/monk al ve solo keyfinini çıkar
Mesaj tarihi:
Pek yardimci olmadiniz ya... Ben bosuna mi yazdim e/mo diye falan... Bene biliyoum noop olmasini arkadaslar... Lutfen biraz daha yararli msj atalim....[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
Tesekkur ederim.. Iste bana boyle bir aciklama yapmaniz yeterliydi...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Mesaj tarihi:
E/Mo açarsan direk dmg dealer oynamak zorundasin oda ya Fire/Lightning olur yada Lightning/Earth fekat E/Me oynarsan eğr direk distrupter oynarsın ve oyunda iyi distrupter oynayan adam fazla yok ileri seviye bi char olur oynaması zor olur ama PvP de dağıtırsın ortalığı alışınca.

E/Me oynayacaksanda Earth/Domination/Illusion yaparsın baya sağlam olur. Karşındaki adam gık dese Manasını çalar, dmg verir spelli interrupt eder adamı kilitlersin öyle bir char.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
Hada oyun elime gelmedi ama oynamak icin cok hevesliyim.. Cok merak ettim. Guild invitetion icinde cok saol buyuk ihtimal gelirim ama ne acicagimi bilmiyorum tavsiyelerini icin cok tesekkur ederim cok yardimci oldu....Sadece cok hevesliyim umarim oyunu erken birakmam... Veya sikici gelmez.. Peki level atlamak kolay mi kac gunde kac level atlaya bilirim???(biliyorum tabi birazda benim yetenegime baglima ama bir genelleme yaparsaniz cok sevinirim...)[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Mesaj tarihi:
Bu arada pyrofish bizden kimse sizinle irtibat kurdumu bilmiyorum ama sizede uyarsa belli günler ve saatlerde friendly GvG yapalım hem bizim hem sizin PvP çömezleri pişerler böylece her iki guild da kazanır diye düşünüyorum ben günü 15 saati kadar online ım nick Artorian Seramenon Guild da Bandits Of Guild Wars (BnT) ayrıca konuşup belirleyelim eğer cevabın olumlu ise hem eğleniriz hem öğreniriz[signature][hline]Maybe Force Be With You
Mesaj tarihi:
O zaman officerlarınızla bağlantıya geçelim bizim çocuklar başımın etini yiyiyor GvG diye en azından onlarda rahatlar bende hemde daha önce dediğim gibi iki tarafada tecrübe olur bizim zaten haftanın 3 günü GvG olayımız var onlarda da 3-4 tane GvG yapıyoruz rated bunun haricinde çömezlerin gelişmesi açısından friendly daha faydalı uygun olursa officerlarınızla bağlantı kurmak isterim[signature][hline]Maybe Force Be With You
Mesaj tarihi:
Ben ağustos ayı boyunca zor girecem oyuna tatilde olacam bi şekilde diğer officerlarla bağlantı ayarlamaya çalışırım ben olmazsamda onlarla haberleşip ayarlayabilirsiniz ancak ben yinede olabildiğince iştirak edicem[signature][hline]Maybe Force Be With You
  • Yeni Oluştur...