Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muzo'yu Dinleyen varmı?

coaxem

Öne çıkan mesajlar

Her gece 23.00-02.00 saatleri arası bayaa egleniyom dinlerken (yaklasık 5 senedir dinliom) adam cok super biri yaw.Canı sıkılan hedehodo fm deki salak salak duygusal siir programları dinleyen varsa tavsiye ederim siddetle bayaa guleceginizi simdiden garanti ediyorum.

Bi ara canlı yayında Bulvar gazetesinin fanteziler sayfasını okuyan adamın canlı yayın performansını 1 gece dinleyin bence bir daha vazgecemeyeceksiniz.Yayın haftaici olmasa valla daha iyi olacak ta alıstık gece uykusuzluga.

Bu arada frekans 104.0 Radyo D (Turkiye'nin heryerinden uyduyla dinlenebilio.Bircok sehirde zaten cıkıyo)[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>>
Ama artık benim degil :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
said:
Elbrech, 16 Temmuz 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
ya cenk-erdem'i bi tek sıkıcı buluorum galiba. çok gereksiz geyikler yapıolar gibi gelio bana.

cenk erdemin yaptığı espriler komik değil zaten, kötü bir espri yapıyor olması komik.

"adamın biri ata binmeye bayılırmış
ata binmiş bayılmış"
bu espriyi ele andığımzda iğrenç bişi manasız.
ama yapan şaklabansa herkes güler..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

ben hiç izlemedim desem inanır mısın :)
ama ne tür geyikler yaptıklarından bahsettiler.
bahseden cenk erdeme rakip olacak bi çocuktu, ona güldüm, ama cenk erdem'e güler miyim bilemem.
gülerim heralde, ben herşeye gülerim :)
hayat felsefem bu :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...