Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muzo'yu Dinleyen varmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her gece 23.00-02.00 saatleri arası bayaa egleniyom dinlerken (yaklasık 5 senedir dinliom) adam cok super biri yaw.Canı sıkılan hedehodo fm deki salak salak duygusal siir programları dinleyen varsa tavsiye ederim siddetle bayaa guleceginizi simdiden garanti ediyorum.

Bi ara canlı yayında Bulvar gazetesinin fanteziler sayfasını okuyan adamın canlı yayın performansını 1 gece dinleyin bence bir daha vazgecemeyeceksiniz.Yayın haftaici olmasa valla daha iyi olacak ta alıstık gece uykusuzluga.

Bu arada frekans 104.0 Radyo D (Turkiye'nin heryerinden uyduyla dinlenebilio.Bircok sehirde zaten cıkıyo)[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>>
Ama artık benim degil :(
Mesaj tarihi:
biliyorum o muzo'yu ya adam resmen gecenin bi saatiden bize küfrediyor tamam gülüyoruz,eğleniyorum güzel ama Cenk ve Erdem'in eline kimse su dökemez.[hline]It Is A Good Day To Die
Mesaj tarihi:
Ehuhue eet de Muzo'nun su anki hayran kitlesine ulasmaları icin bi 6-7 sene lazım :))[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>>
Ama artık benim degil :(
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Elbrech, 16 Temmuz 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
ya cenk-erdem'i bi tek sıkıcı buluorum galiba. çok gereksiz geyikler yapıolar gibi gelio bana.

cenk erdemin yaptığı espriler komik değil zaten, kötü bir espri yapıyor olması komik.

"adamın biri ata binmeye bayılırmış
ata binmiş bayılmış"
bu espriyi ele andığımzda iğrenç bişi manasız.
ama yapan şaklabansa herkes güler..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
Mesaj tarihi:
bi kere tv'de gördüm elemanları toplam dakka izledim. "hani futbolcular sevinince tşörtlerini çıkarıolar ya onlara "homun" ismini taksak çıkartmayanlara ne isim vermemiz gerekir" gibi bişeyler tartışıolardı hemen deiştirdim kanalı.
Mesaj tarihi:
cenk erdem bi ara televizyonda kadın kılığında caddede geziyolarda bumudur olay
cengiye erdemiye
ahahah[signature][hline]ThuG_Life -
WEST SIDE IS THE BEST SIDE
Mesaj tarihi:
bende bi aralar çok dinliyodum ama şimdi zamanım olmuyo fazla.. baya geyik oluyo..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 8-10 yıl önce de vardı bu adam. baya bi dinleyeni vardı ve bi ara kanal d'deki sabah şekerleri tarzı bi programın skeçlerine çıkıyordu hergün. eski popülerliğini kaybetti sanırım.
  • Yeni Oluştur...