coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Her gece 23.00-02.00 saatleri arası bayaa egleniyom dinlerken (yaklasık 5 senedir dinliom) adam cok super biri yaw.Canı sıkılan hedehodo fm deki salak salak duygusal siir programları dinleyen varsa tavsiye ederim siddetle bayaa guleceginizi simdiden garanti ediyorum. Bi ara canlı yayında Bulvar gazetesinin fanteziler sayfasını okuyan adamın canlı yayın performansını 1 gece dinleyin bence bir daha vazgecemeyeceksiniz.Yayın haftaici olmasa valla daha iyi olacak ta alıstık gece uykusuzluga. Bu arada frekans 104.0 Radyo D (Turkiye'nin heryerinden uyduyla dinlenebilio.Bircok sehirde zaten cıkıyo)[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 biliyorum o muzo'yu ya adam resmen gecenin bi saatiden bize küfrediyor tamam gülüyoruz,eğleniyorum güzel ama Cenk ve Erdem'in eline kimse su dökemez.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ehuhue eet de Muzo'nun su anki hayran kitlesine ulasmaları icin bi 6-7 sene lazım :))[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 muzo nun kalitesi tartışılmaz zaten[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 8 senedir dinlemiyorum :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 o adam para kazanmak için eskiden erkeklerle ilişkiye giriyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eh adı muzo.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya cenk-erdem'i bi tek sıkıcı buluorum galiba. çok gereksiz geyikler yapıolar gibi gelio bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Elbrech, 16 Temmuz 2005 15:48 tarihinde demiş ki: ya cenk-erdem'i bi tek sıkıcı buluorum galiba. çok gereksiz geyikler yapıolar gibi gelio bana. cenk erdemin yaptığı espriler komik değil zaten, kötü bir espri yapıyor olması komik. "adamın biri ata binmeye bayılırmış ata binmiş bayılmış" bu espriyi ele andığımzda iğrenç bişi manasız. ama yapan şaklabansa herkes güler..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yok işte ben hiç gülemiom. tabi ben cevabımı almış oldum saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben hiç izlemedim desem inanır mısın :) ama ne tür geyikler yaptıklarından bahsettiler. bahseden cenk erdeme rakip olacak bi çocuktu, ona güldüm, ama cenk erdem'e güler miyim bilemem. gülerim heralde, ben herşeye gülerim :) hayat felsefem bu :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 vizyonda bir muzo topici var bir bakın isterseniz?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bi kere tv'de gördüm elemanları toplam dakka izledim. "hani futbolcular sevinince tşörtlerini çıkarıolar ya onlara "homun" ismini taksak çıkartmayanlara ne isim vermemiz gerekir" gibi bişeyler tartışıolardı hemen deiştirdim kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 muzo televizyona çıkan bi karakter değilki.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yok yahu cen-erdem biraderlerden bahsediorum[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 16 senedir dinlemiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 cenk erdem bi ara televizyonda kadın kılığında caddede geziyolarda bumudur olay cengiye erdemiye ahahah[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bende bi aralar çok dinliyodum ama şimdi zamanım olmuyo fazla.. baya geyik oluyo..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bi ara dinlemiştim sürekli dinlenirse bayar muzo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 8-10 yıl önce de vardı bu adam. baya bi dinleyeni vardı ve bi ara kanal d'deki sabah şekerleri tarzı bi programın skeçlerine çıkıyordu hergün. eski popülerliğini kaybetti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bende PowerFM'deki Bay J'yi dinliyorum. Gerçekten günün stresini atmakta bire bir.[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ev arkadaşım dinlediği zaman bende kulak misafiri oluyorum güldürüyor bayağı.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sen de dinle ev arkadaşından bişeyler ören[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Matrax daha güzel :)[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 muzo kal ya.hele o sarkıları yeniden yorumlaması yok mu .bayılıoruz ailcenek:P[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar