Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss sonuçları ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Metboy um,suitflyim hafta sonuna doğru bir günde açıklanacağı söyleniyor.Ama ne olur tam bilinemez.Çıkıpta salı günüde açıklayabilirler.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
sitede geçen sınavların açıklanma tarihlerine baktım ortalam 21 temmuzdan sonra açıklanması gerekiyor bu durumda.

2002 öss açıklanma tarihi = 18.07.2002
2003 öss açıklanma tarihi = 16.07.2003
2004 öss açıklanma tarihi = 21.07.2004
2005 öss açıklanma tarihi = 16 ^ 25.07.2005
:p[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
Nick = Worth
Server = Diemos
Level = 25
Class = Karus
Clan = -

Mesaj tarihi:
ben ortalamayı yaptım 18.3 çıkıyor :-P bu da demektirki ya yarın ya da salı günü :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
Yakışıklı arkadaşım kahin misin nesin sen?Öss ye çalışırken farklı özelliklerde mi kazandın?ONdan mı öyle yüksek puan yaptın yoksa :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 17 Temmuz 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
Amcan ÖSYM başkanı mı?

bu mesaja kadar gerildim sonra koptum :D[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda,
Bir Kadına Vurulma...
Mesaj tarihi:
said:
St_Dreamer, 18 Temmuz 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
peki nerden bakcaz millet osym.gov mu yok.gov mu.link mi vericekler.Çünkü girdim sayfalara pek bişi göremedim

ösym.gov.tr den bakılıcak büyük ihtimalle..
zaten http://sonuc.osym.gov.tr/SonucSec.aspx eklerler.[signature][hline]Önce o vardı. BjK
Mesaj tarihi:
O geçen senelerin sonuçları hafta içinde hangi güne denk geliyormuş peki? ona göre bir tahmin yapsak ya da mesela bu sene 500 000 kişi daha az girdi daha çabuk kontrol ederler gibi bir türk mantığı da kurabiliriz :D
Mesaj tarihi:
yarın(20 temmuz) saat 11de acıklanacak[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
  • Yeni Oluştur...