darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 karus um wede warrior um lwl im 33 girmek için ne yapmamız lazım artık tek dolaşmamalıyım bu clan a girmeyi çok istiyorum heryerde bu clan var hemde ayrıca burdan MALACH ın slm ı var.
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Hojam paso topicaçıyosun.Sana daha öncede soyledim.Murtaza ya Özel Mesaj atacaksın.Yokhsa oyun içinde bulamassın onu....[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 noob ol(orc ol) yeter. :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 19 Temmuz 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 attım ama cvp wermiyo bende böle açıyım dedim belki görürde birşeyler söler diye benimkide bir umut bu clan ın asistanı yokmu ona topic öms atsam
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 i wanna be nOOb :)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 türkçe konuşun be zaten oyunda hep yabancıya raslıyom sinir oluyorum benim çok kısa zaman da ingilizce öğrenmem lazım nasıl girebilirim bu clan a cvp werin n00bz clanındakiler siz nasıl girdiniz
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ingilizce dersi verilir.. (2 gold bar a)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Biz oyunun başında açıldığı gün girdik. Ama artık levellar yükseldi.Yeni geleceklerin clan işleyişini aksatmamaları için bir level sınırı koyulacak diye duydum.Ama bu sınırın kaç olduğunu bilmiyorum.Bildiğim şey ise Minimum 30 level.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 server server /PM MURTAZA yap elbet bulursun ...[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 benim şu an 33 şu oyunu bi düzelte bilsem hemen 40 yapıcam ama nasıl geri düzeltcem bu oyunu bilmiyorum setup ını sildim şimdi yeniden yüklüyorum yarında format atsam 2 gü sonra oyundayım en geç
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yaw burdan da attım ÖMS ama cvp wermiyo çokta istiyorum bu clan a girmeyi
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Uyuyodur.Gececi adam :D Yada ne bilem.Dış dünyayı keşfetmeye çalışıyodur.Yokhsa adam moderatör.Cevap vermiyeceğini sanmıyorum.Bekle mutlaka bir cevap gelir. Hem daha oyuna giremiyosun 2 gün sonra gelirim diyosun.Şimdi niye uraşıyosunki.2 gün sonra at mesajını yada ne bileyim.Yap bişeler.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 belki yarın olcak pc ben şimdiden işimi garantiye alıyım sizin clan hangisinde donis mi dinos mu o serverdamı
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 level 40+ adam olucan ve klan isminin aksine noob olmayacaksın...
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 tamam olurum lvl 40 ama noob ne ben onu hala anlamadım clan liderine ne derse onu felan mı yapcam
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 biraz salakça bir soru oldu ama ne yaparsınız bilmemmek degil öğrenmemek ayıp
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Noob= lvl i dusuk newbie demek.. newb=noob=lvl 40 aşagısı.. lvl kasarak en iyi skillerini acmalısın ki clanına yardımcı olasın.. clan liderinin sozunu dınlemek deiL zaten ortada bi dogru warsa herkes uymak zorundadır.. kurallar zaten Murtaza abi tarafından konuLdunu sanıorum.. sen lvl kas yeter..[benm fikrim tabi][signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 noob ezik demektir... düzelteyi,m,, almer klufur edne herkeze denir... newbie ise oyuna yeni başlayan ve pek bişey bilmeyen 35- gruba dneir... (bu demek degildeki 5x bi noob bulamassın)
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ehe :D anladım saol eger murtaza yı bulursam yada ı benim mesajıma cvp werirse sizin clan a gelmeye çalışcam ama önce oyunu yapmam lazım
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 oda dogru :) haklısın fikrimi korumaya calısmayacagım acıkcası senin dediğin dogru.. :/[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 zaten hergün pc in başındayım oyunun başından sadece yemek ve wc ye gitmek için ayrılıyorum. ama artık oyuna baglandım bırakamıyorum tatile gittim günde 3-4 saat bu oyunu oynadım bagımlılık yaptı :d
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 acılan topikleri izLe bence..ogrenecek seyler cıkacaktır..herkes bildigini paylasıo bize yardımcı oluo zaman gelince bizde yardımcı oluoz..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 zaten bende onun için geldim buraya ark. tavsiye etti baya ii bir yermiş herkez ii çocuklar burda sevdim yani ama birde şu murtaza ya ulaşabilsem
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Level kasacaksın öncelikle. Sonrası zaten gelir herhalde...[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 lvl kolay ama murtaza yı bulmak zor nasıl onu bulupta clan a gircem istesem 33 den 40 a 1 günde gelirim ama işte
Öne çıkan mesajlar