Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n00bz clanını duydum burda girmek için ne yapmalıyım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karus um wede warrior um lwl im 33 girmek için ne yapmamız lazım artık tek dolaşmamalıyım bu clan a girmeyi çok istiyorum heryerde bu clan var hemde ayrıca burdan MALACH ın slm ı var.
Mesaj tarihi:
Hojam paso topicaçıyosun.Sana daha öncede soyledim.Murtaza ya Özel Mesaj atacaksın.Yokhsa oyun içinde bulamassın onu....[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong
Nation : Karus
LeveL : 3x
Clan : nOObz
Server : Myko / Deimos
X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
noob ol(orc ol) yeter. :D[signature][hline]Name: CaNNi
Class: Assasian
Clan: Konsey
Race: El Morad
Server: Beramus

CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)

[Bu mesaj CaNNi tarafından 19 Temmuz 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
attım ama cvp wermiyo bende böle açıyım dedim belki görürde birşeyler söler diye benimkide bir umut bu clan ın asistanı yokmu ona topic öms atsam
Mesaj tarihi:
türkçe konuşun be zaten oyunda hep yabancıya raslıyom sinir oluyorum benim çok kısa zaman da ingilizce öğrenmem lazım nasıl girebilirim bu clan a cvp werin n00bz clanındakiler siz nasıl girdiniz
Mesaj tarihi:
ingilizce dersi verilir.. (2 gold bar a)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: Assasian
Clan: Konsey
Race: El Morad
Server: Beramus

CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
Biz oyunun başında açıldığı gün girdik.
Ama artık levellar yükseldi.Yeni geleceklerin clan işleyişini aksatmamaları için bir level sınırı koyulacak diye duydum.Ama bu sınırın kaç olduğunu bilmiyorum.Bildiğim şey ise Minimum 30 level.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong
Mesaj tarihi:
benim şu an 33 şu oyunu bi düzelte bilsem hemen 40 yapıcam ama nasıl geri düzeltcem bu oyunu bilmiyorum setup ını sildim şimdi yeniden yüklüyorum yarında format atsam 2 gü sonra oyundayım en geç
Mesaj tarihi:
Uyuyodur.Gececi adam :D
Yada ne bilem.Dış dünyayı keşfetmeye çalışıyodur.Yokhsa adam moderatör.Cevap vermiyeceğini sanmıyorum.Bekle mutlaka bir cevap gelir.

Hem daha oyuna giremiyosun 2 gün sonra gelirim diyosun.Şimdi niye uraşıyosunki.2 gün sonra at mesajını yada ne bileyim.Yap bişeler.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong
Mesaj tarihi:
Noob= lvl i dusuk newbie demek..
newb=noob=lvl 40 aşagısı..

lvl kasarak en iyi skillerini acmalısın ki clanına yardımcı olasın..
clan liderinin sozunu dınlemek deiL zaten ortada bi dogru warsa herkes uymak zorundadır..
kurallar zaten Murtaza abi tarafından konuLdunu sanıorum..
sen lvl kas yeter..[benm fikrim tabi][signature][hline]Server:Beramus
Clan :PaybacK
ID :Caogia
Char :ArchMage
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
noob ezik demektir... düzelteyi,m,, almer klufur edne herkeze denir... newbie ise oyuna yeni başlayan ve pek bişey bilmeyen 35- gruba dneir... (bu demek degildeki 5x bi noob bulamassın)
Mesaj tarihi:
ehe :D anladım saol eger murtaza yı bulursam yada ı benim mesajıma cvp werirse sizin clan a gelmeye çalışcam ama önce oyunu yapmam lazım
Mesaj tarihi:
oda dogru :)
haklısın fikrimi korumaya calısmayacagım acıkcası senin dediğin dogru.. :/[signature][hline]Server:Beramus
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
zaten hergün pc in başındayım oyunun başından sadece yemek ve wc ye gitmek için ayrılıyorum. ama artık oyuna baglandım bırakamıyorum tatile gittim günde 3-4 saat bu oyunu oynadım bagımlılık yaptı :d
Mesaj tarihi:
acılan topikleri izLe bence..ogrenecek seyler cıkacaktır..herkes bildigini paylasıo bize yardımcı oluo zaman gelince bizde yardımcı oluoz..[signature][hline]Server:Beramus
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
zaten bende onun için geldim buraya ark. tavsiye etti baya ii bir yermiş herkez ii çocuklar burda sevdim yani ama birde şu murtaza ya ulaşabilsem
  • Yeni Oluştur...