kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 başlık ne yazaıyım ne ile ilgili monitor mü başka bişimi bilmediğim için böyle yazdım her neyse gelelim konuya herhangi bi oyundan çıktıktan sonra wow olsun frozen throne olsun diablo olsun ekran simsiyah oluyo sanki monitoru kapatmışım gibi ilk başlarda pc kitlendi sannediyodum reset atmıştım 1 kaç kere sonra bu gün monitoru açtım kapadım görüntü geldi sorun neyden kaynaklanıyo olabilir ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 monitörden? ehehe[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bilg. kasmayan oyunlarda da oluyor mu?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 çok büyük ihtimalle sürücüden. oyundan çıktıktan sonra windows ayarlarına göre çözünürlük optimasyonu yapar bilgisayar, o sırada sürücü bi aksaklık gösteriyodur muhtemelen.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar