Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow box arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,
İstanbul içinde hala daha wow satan yer var mı?
Eğer yoksa cd-keyi önce mail atan, daha sonra kutuyu gönderen güvenilir bir site söyleyebilir misiniz ?
Teşekkürler
Mesaj tarihi:
acc ve acılmamıs kutu satannar war
direk pazar alanı kısmında
ordan bakarsan[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mesaj tarihi:
ARAL siparişi vermiş oyunlar bekleniyormuş ...
Yarında gelebilirmiş 10 gün sonrada(en geç) dendi bana 2-3 gündür yaptığım aramalarda ...
kısaca 5-10 gün içinde elimizde olacak inşallah ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

1 agustos 2005 hüramiral ...
Mesaj tarihi:
uzerinde yazıyodur sanırım versiyonu ...
ve bura TR oldugu için EU(GB) gelecek (sanırım dimi ?) ...
bana soylenen o 10 gün dendi kabaca temmuz sonu işte ...
D&R larda var Toyyz larda var nezih kitabevinde var Gold comp da (varmıs) eğer bunların izmir şubelerini biliyorsan bi bakarsın ,sanırım gelir onlarada ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

1 agustos 2005 hüramiral ...
Mesaj tarihi:
Bende İzmir'de oturuyorum heryeri tarumar ettim oyunu bulamadım son çare yurt dışından getirtmeyi düşündüm ama alacağım box eu yada us olsun bunun arasında kaldım.İzmir'e gelirse ilk d&r gelir diye düşünüyorum.Hadi bakalım hayırlısı.
Mesaj tarihi:
Aral.com.tr den gelen mail :

ARAL PR to me
More options Jul 18 (23 hours ago)

Merhaba,
oyunun tekrar ne zaman geleceği konusunda net bilgi yok. Ancak oyun tekrar geldiğinde www.aral.com.tr adresinden duyurulacak.
Teşekkürler
- Show quoted text -[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:
Walla ya bekler bekle izmirde bulmak daha da zor zaten delircem ya bu ne be adamlar türkiyeye 120 ytl ye getircek halbuki yurtdışından taş çatlasa 70 ytl e geliyo hepsini lanetliyorum lanet herfiler ne zaman geleceği de belli değil ki bu ülkeye gelmez kardeşim wow 2 çıkar o zamana kadar
  • Yeni Oluştur...