Curva Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Merhabalar, İstanbul içinde hala daha wow satan yer var mı? Eğer yoksa cd-keyi önce mail atan, daha sonra kutuyu gönderen güvenilir bir site söyleyebilir misiniz ? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Sendit.com 8-10 içersinde geliyormuş. Forumdan tavsiye edilen site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 acc ve acılmamıs kutu satannar war direk pazar alanı kısmında ordan bakarsan[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curva Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Daha çok dükkan veya online satış sitesi alsam daha iyi olur : )[signature][hline]Curva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ARAL siparişi vermiş oyunlar bekleniyormuş ... Yarında gelebilirmiş 10 gün sonrada(en geç) dendi bana 2-3 gündür yaptığım aramalarda ... kısaca 5-10 gün içinde elimizde olacak inşallah ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... 1 agustos 2005 hüramiral ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 fiyatı ne nette aralda fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlperTuner Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Peki arkadaşlar aldığımız Wow'u nasıl US mi EU mı anlıcaz.Acil yardım!VE en geç 10 gün sonra geliyo mu gerçekten!İzmirde nerelere gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 uzerinde yazıyodur sanırım versiyonu ... ve bura TR oldugu için EU(GB) gelecek (sanırım dimi ?) ... bana soylenen o 10 gün dendi kabaca temmuz sonu işte ... D&R larda var Toyyz larda var nezih kitabevinde var Gold comp da (varmıs) eğer bunların izmir şubelerini biliyorsan bi bakarsın ,sanırım gelir onlarada ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... 1 agustos 2005 hüramiral ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bende İzmir'de oturuyorum heryeri tarumar ettim oyunu bulamadım son çare yurt dışından getirtmeyi düşündüm ama alacağım box eu yada us olsun bunun arasında kaldım.İzmir'e gelirse ilk d&r gelir diye düşünüyorum.Hadi bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Aral.com.tr den gelen mail : ARAL PR to me More options Jul 18 (23 hours ago) Merhaba, oyunun tekrar ne zaman geleceği konusunda net bilgi yok. Ancak oyun tekrar geldiğinde www.aral.com.tr adresinden duyurulacak. Teşekkürler - Show quoted text -[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 offff bekliyecez paso... netten sipariş edecem ama gameloaded.co.uk da up to 21 days diyo 3 hafta bekleyemem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlperTuner Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Walla ya bekler bekle izmirde bulmak daha da zor zaten delircem ya bu ne be adamlar türkiyeye 120 ytl ye getircek halbuki yurtdışından taş çatlasa 70 ytl e geliyo hepsini lanetliyorum lanet herfiler ne zaman geleceği de belli değil ki bu ülkeye gelmez kardeşim wow 2 çıkar o zamana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sanırım buldum ... bi tane kafede varmış , galiba onlarda avrupadan getirtiyo. kazığı yicez ama sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar