Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tetanoz aşısı

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Başıma gelen bir kaza nedeniyle tetanoz aşısı oldum. Fakat 3 gündür ateşim var hafiften, aşı olduğum kolum şişik, bir de dehşet ağrıyor kasmaya çalışırken, hatta teprettiğim zaman bayağı ağrı yapıyor. Şimdi çalışmam gereken çok kritik iki tane finalim var, bütün bunlar normal mi, değilse yapmam gereken nedir ? Şimdiden teşekkürler[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

elime çivi girip yarmıştı sonra gittim aldım tetanozu hemşireye verdim kolumun altının hemen yanına pamuk sürdü ne yapıyorsun kolumun üstünden vursana dedim kadın iplemedi kolumun altına soktu tetanozu kolum kasıldı bayağı sonra bu böyle olur dedi.akşam oldu kolum morardı,şişti çok şerefsiz bi hemşireydi şimdi hatırladım[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu yaz olmuştum tetanoz aşısı. Normalde aşı olmadan önce gergin olursun, ama iğneyi yediğinde "acımadı lan" dersin. Eh bende tam tersi oldu. Hemşire işaret parmağım kadar iğneyi koluma 90 derece ile batırınca gelen acı yüzünden şaşkınlıktan gözlerim büyümüştü. Beni izleyen kuzenlerim gülmekten ölmüştü dolayısıyla.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de biliyorum tetenozun ttttee sini :( Bir kaç ay önce ben de aşı oldum. Bir hafta kolumun ağrısı geçmedi ve 2 gün ateşim yüksekti. 1 ay önce olmasına rağmen kolum hala mor!

Bünyeden bünyeye değisiyor sanırım.. Geçmiş olsun. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...