Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Başıma gelen bir kaza nedeniyle tetanoz aşısı oldum. Fakat 3 gündür ateşim var hafiften, aşı olduğum kolum şişik, bir de dehşet ağrıyor kasmaya çalışırken, hatta teprettiğim zaman bayağı ağrı yapıyor. Şimdi çalışmam gereken çok kritik iki tane finalim var, bütün bunlar normal mi, değilse yapmam gereken nedir ? Şimdiden teşekkürler[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 eğer 3 gündür bu anlattıkların oluyosa doktora göster derim.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ölücen sen ölücen :p bende tetenos aşısı olduğumda kolum şişmişdi bide ateşim çıkmıştı ama öle fazla değil sonra geçmişti seninki ileri dereceyse hiç dolaşma buralarda doğru doktora[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 her türlü iğneden korkarım ben..zaten sudan nem kapıyorum aşı olsam nolur kimbilir.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bazı aşılar tutmuyo bana başka bi aşıda olmuştu tutmamış bende öyle acı çekiyodum bir dah ayaptılar sanırım[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bir daha mı çekecem yani aynı acıyı Var ya tam en kritik haftamda oluyor böyle şeyler, off[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yok hayır tutmadığı için acıtıyo sanırım benimki yanlış yere yapıldı diye tutmadı aşı zaten iğrenç birşey ama umarım bana olan seninkiyle aynı değildir kesin doktora git ama belki alerjin vardır o aşıya?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yok ya bir kere kafamı sranın kenarına vurmuştum, o zaman da yapmışlardı of of tetanoz olsam daha mı iyiydi[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Wispy, 17 Temmuz 2005 14:21 tarihinde demiş ki: yok ya bir kere kafamı sranın kenarına vurmuştum, o zaman da yapmışlardı of of tetanoz olsam daha mı iyiydi yok artık e burda konuşcaına doktora gitsen...[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 elime çivi girip yarmıştı sonra gittim aldım tetanozu hemşireye verdim kolumun altının hemen yanına pamuk sürdü ne yapıyorsun kolumun üstünden vursana dedim kadın iplemedi kolumun altına soktu tetanozu kolum kasıldı bayağı sonra bu böyle olur dedi.akşam oldu kolum morardı,şişti çok şerefsiz bi hemşireydi şimdi hatırladım[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 geçmiş olsun bi doktora görün.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bende bu yaz olmuştum tetanoz aşısı. Normalde aşı olmadan önce gergin olursun, ama iğneyi yediğinde "acımadı lan" dersin. Eh bende tam tersi oldu. Hemşire işaret parmağım kadar iğneyi koluma 90 derece ile batırınca gelen acı yüzünden şaşkınlıktan gözlerim büyümüştü. Beni izleyen kuzenlerim gülmekten ölmüştü dolayısıyla.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 iğne mi bana iğne demeyin...:hrr:[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 iğne[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ben de biliyorum tetenozun ttttee sini :( Bir kaç ay önce ben de aşı oldum. Bir hafta kolumun ağrısı geçmedi ve 2 gün ateşim yüksekti. 1 ay önce olmasına rağmen kolum hala mor! Bünyeden bünyeye değisiyor sanırım.. Geçmiş olsun. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar