Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garip rüyalar serisi

kermit

Öne çıkan mesajlar

seri değil aslında
3. kez görüşüm aynı rüyayı
bunun gibi bi sürü daha görmedim değil
sürekli görüyorum kabus gibi
her gece olmasada 2 3 güne bi oluyoı
rahat bi uyku uyuyamıyorum
dün akşam gördüğümü de 2 kez daha görmüştüm
rüyamda dershaneden çıkıyorum herşey normal arkadaşlarla önce bi cafeye gidip çay felan sigara içiyoz sonra dolmuşa atlayıp eve gidiyorum
kapıyı çalıyorum eve gelince açan yok anahtarı sokup giriyorum bende sonra
oturma odasına bakıyorum kimse yok
sonra misafir odasına bakıyorum annemler felan toplanmış ağlıyolar
yanlarına gidiyorum konuşmaya çalışıyorum ama sanki ben yokmuşum gibi kimse tınlamıyo beni
çantamı odama bırakmaya gidiyorum kapıyı açtığımda karşıma kendini asmış birisi çıkıyo ve bu kişide benim
ondan sonra korkmuş ve ter içinde uyanıyorum ve sabaha kadar uyuyamıyorum
kafayı sıyırcam heralde yavaş yavaş
acayip korkmaya başladım artık yatağa yatarken yine görcekmiyim diye sürekli düşünüyorum[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

bende hep çok uzun boylu çok uzun kızıl saçlı bi kadın görüyorum bazen bi bebekle bazen kendisi denizde yüzüp bi adaya çıkıyor sonra bu kadının ben olduğunu anlıyorum ama bana hiç benzemiyor kaç bin kez gördüm bunu sinir oluyorum bu kadına[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Sosyal ağlarda paylaş

Sana sole solıyım ınsan olunce sole bı durum olurmus..Mesela oldugunde sen farkında olmuyorsun mezara goturuluyorsun dua falan edıldıkten sonra bu ınsanlar falan neden burda dıye dusunuyormussun sonra herkes gıdınce bende barı gıdıyım dıyormussun bırden kafayı mezar tasına vuruorsun ve olenın sen oldugunu anlıyorsun...Ruyanda da olmussun ve sen bunu anlaman lazım.. artık... Fakat ruyada olum ..Yasamın uzaması derler pek ınanmam Bıde buraya sırlar dunyası dıye bolum acalım...:) Bare...Sana gelınce kızım..Eee Bende mesela 3 tane kız gordum balkondan atlayan 8 . kattan sacları sıyah upuzun ve mage robe gıymıs gıbı :9..Sonra sabah bı kalktım o balkona baktım 3 tane sandalye yanyana bole durumlar ıste Dont panıc olaylar yane ..T akmayın :)..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi kere öle bi rüya görmüştüm.. Evin içindeydim ve ahyatıma giren çıkan btn insanlar toplanmıştı evde yanlarından geçiodum sesleniodum ama hiç biribeni görmüodu duymuodu.. Soora ölü oldumu ve bnm için topladıklarını annıodum.. Sabah kalktıımda çok kötü olmuştum.. Birine sormuştum ve şey demişti kendini ölü görmek yaşadıın bi pişmanlık demişti.. Birilerine hata yaptıını ve pişman oldunu düşünüomuymuşsun neymiş öle bişiler demişti ama bilmiorum..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Sosyal ağlarda paylaş

tatile çıkma imkanın varsa 1 haftada olsa çık al basını git bi yerlere kafanı dagıt rahatla iyi gelecektir..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

höö o ne be ben o kadar oldugumu gorsem psikopata baglarim...

sen en iyisi arada bir sigara ve cay icebilecegin soyle sehirden uzak doga manzarali gusel yerlesim yerlerinde kafa dagit iii olur..[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 19 Temmuz 2005 03:37 tarihinde demiş ki:
höö o ne be ben o kadar oldugumu gorsem psikopata baglarim...

Ehe yakın bir zamana kadar bendede vardı böyle rüyalar ve resmen bağlıyordum psikopata. Ama sonra en enteresan durumlardan biri gerçekleşti. "Ölmedimki bu rüya" dedim rüyamda. O zamandan beri normal şeyler görüyorum (Tabi çarpık zihinlerin ne kadar normal göreceği tartışılır)

Bence ölüm görmek etrafından sıkıldıysan görebilecğin bir durum. (haha anlatamadık)[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca...
Sosyal ağlarda paylaş

ya buna benzer bi kaç tane daha görüyorum
psikoloji felan kalmadı
mesela bi gün eve geldim
yatağıma uzandım
karşıdaki klimaya bakıyodum
o sırada uykuya dalmışım ama farkında değilim rüyadayım
sonra klimada garip bişiler oldu ve değişik yarasagibi kuşlar çıkmaya başladı klimanın içinden
saldırdılr felan bende odadan fırladım annemlerin odasına koştum
aynı kuşlar o odada vardı
sonra birisi kolumu ısırdı ve o sırada uyandım
buda garip[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 sene öncesine kadar ben de öldüğümü görüyodum

ama ben yüksek bi yerden düşüyorum böyle... ve altımda mutlaka bi araç var ya paten(ki kaymayı bilmem) ya kay kay(ki kaymayı bilmem) ya araba(ki sürmeyi bilmem) ya bisiklet bişeylerle mutlaka uçuyodum uçurumlardan...atlıyorum uçurumdan(bi de işin ilginç yanı yanlışlıkla düşmüyorum kendi irademle atlıyorum) gidiyorum gidiyorum tam yere çarptığım an uyanıyorum ...ilginç[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Sosyal ağlarda paylaş

3 kez aynı rüya ve gerçekten de çok rahatsız edici bişey. birileriyle konuşarak paylaş bunu. otur mesela samimi bi arkadaşınla bunu görmene nelerin sebep olabiliceni falan konuş, diyeceğim üstüne git..belki kabus olmaktan çıkar.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...