SaBoTeUr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Beyler oyuna giriyorum 1-2 dk sonra client.exe geçersiz yürütüldü kapatılacak diyooo!Kafayı yemek üzereyim 2-3 kez format çektim ama yinede aynı soruna devam ediyor!BİRİ YARDIM ETSİN LÜTFENNNN!!!!:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hangi serverda veriyor, verdata patchlerin tamam mı? Ya da server yapmaya çalışıyorsunda yanlış dialog falan mı yazdın. Detay plz.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaBoTeUr Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 DUELİNG MADNESS da verio patch lerin hepsi tamam diil ama onunla ilgili olduğunu zannetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 öyledir öyledir. bi gump vardır adamın verdiği blockta. o yoktur sende hedehödö olayları. sen patch et öyle dene.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar