Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Maunta Nasıl binebilirim..

Resh

Öne çıkan mesajlar

Herkese slm...

Race im gnome ve şuanda o salak robotik aleti kullanıyorum fakat cidden bu zımbırtıyla ömür geçmez diyorum bunun için başka mauntlara nasıl binilir diye bi araştırıyim dedim... Başka şehirlerdeki Reputationunuz extanded oldugunda o şehrin maunt larına binme hakkı kazanılıyormuş... Birde BG lerde kazanılan honor bi yerin Reputationunu etkiliyomuş başka bi maunt a daha binebiliyomuşuz..(böle duydum) Hatta bir Gnome Gördüm adam Night elf lerin Maunt una benzer bi Panthere biniyordu fakat bembeyazdı Night elf lerinkinden Deyil yani daha deyişikti.. Acaba nedir ne deyildir.. şöle açıklayabilirse biri...[signature][hline]Altug - lvl 50 Gnome mage - The Maelstrom
Brootherhood Of Alliance[gm]
Sosyal ağlarda paylaş

Gordugun sey swift frostsaberdir heralde, epic mount yani, daha degisik oluyor onlarin dizayni. Madem sen de alliance'sin, adama tiklayip bakabilirsin neye biniyor diye, effect olarak gorunur.

Yeterli rep. oldugunda (revered mi exalted mi tam hatirlamiyorum) baska mountlara binmeyi de ogrenebilirsin evet, o pvp rank ile binilen sey konusunda bilgim yok ama.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...