vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Arkadaslar 1 tane phpbb forum var site ismini solemiyim, sorunum su [web][/web] taglari ile 1 html sayfayi post ediyorum safyanin hepsini gostermiyor pencere icine aliyor, daha buyuk boyutlardaki resim dosyalarini bile gosterirken bu html sayfayi neden pencere icerisine aliyor :([signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ne içinde göstermesini bkliyordun. link olmasını mı istiyordun?[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Belirtilen sayfadaki tum kodu iframe falan kullanmadan sayfaya eklemesini bekliyor sanirim, sayfa duzenini ciddi anlamda bozabilecegi icin boylesi daha iyi ama.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ama senin işini görebilecek iyi mod lar var... www.phpbb.com a bir göz at..[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar