Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 arkadaslar yaklasık 2 hafta once bı topic daha acmıstım bu konu hakkında diğer arklar bana deletedr diye bi program onermıslerdı aldım onu fakat yine dosyayı sılemıyorum bu sefer Erişim Engellendi fln ckeıyo offffffff cıldırıcam yaa[signature][hline]DJ Tiesto >>Storm UO Shard<< fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yanlız eski sorunda içinde dosya wardı bu sefer içinde dosyada yok yanlız ben oyuna gırınce desktop bolumunde (uo) bu acc name ile bi dosya daha acıcak ıste ozmn yandık makroları fln atmıycak pls help.[signature][hline]DJ Tiesto >>Storm UO Shard<< fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu konu yardımcı olabilir[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 üff ağlıycam bak orda dosya silmek istemiş ben klasör istiyorum durmadan aç aç dio altta acılmıyo klasör bende silemiyorum offf.. diyo ki c:program files / ultima 2d / desktop / hödö klasörü erişilemez. Erişim engellendi nedir bu hacı .[signature][hline]DJ Tiesto >>Storm UO Shard<< fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) [Bu mesaj Fransua tarafından 19 Temmuz 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 güvenli modda aç bilgisayarı ordan silmeyi dene erişim engellendi derse muhtemelen o silinmiştir öyle bi dosya yoktur o nedenle öyle der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben güvenli modda nası acıcam makınayı bi bilgim yokta... Yokmu bilen :P[signature][hline]DJ Tiesto >>Storm UO Shard<< fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) [Bu mesaj Fransua tarafından 19 Temmuz 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bios ekraninin gitmesine yakin F8 spamlemeye basla, menu acilir, oradan Guvenli Kip secersin. Gene silinmezse orasi bozuk olabilir, chkntfs c: /c yaz calistira ve restart et, acilista scan etsin duzeltsin oyle birsey varsa.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar