flood83 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 256 adsl baglantıyı 2 kısı kullanıyoruz nette kasmalar oldugundan 512 ye gecmeye karar verdik bunu adsl yetkililerine bildirdikten kac gun snra neti 512 ye cıkarabilirler ??? ozellestirmelerle ilgili durumlar oldugundan dolayı adsl bakımları aksatılıyor deniliyor yani dilekceyi verdikten 3 ay snra gecme gibi birsey olmaz umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yalan o. Bir ara mail forward modaydı. Atmacalardan birisi işte. 1 Nisanda yapıyorlardı sözde. Yalan..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sadece teknik olarak bakarsan onu yapmaları 10 dk sürmüyor. (128in olduğu zamanlarda 256 almıştım 128 olarak açıldıydı tek telefonla hemen düzeltmişlerdi)[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hat sahibi bir dilekçe yazcak, imzalayacak, bırakcaksın dilekçeleri toplayan kimse telekom şubesinde hemen yapılır ama dilekçeyi verdiğiniz aya mı yansır yoksa bir sonraki ay mı başlatırlar veya faturaya nasıl yanstırlar iyi bilmiyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 birkaç saat içinde hallolur sabah 9-10 arası git oglen 12 ye dogru 512 olur hızın[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Mayhem, 19 Temmuz 2005 06:19 tarihinde demiş ki: Yalan o. Bir ara mail forward modaydı. Atmacalardan birisi işte. 1 Nisanda yapıyorlardı sözde. Yalan.. okumadan post atmada rekor kırdın resmen..[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 cok zamansiz bir karar olmus...cevap ise :en gec 1 hafta icin de halledilmesi lazim ,aya kalmaz[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 2-3 hafta once gectim ben de 1 saniyede degistiriyor.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 @mayhem: oeh be oku =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yahu karışmayın adama 5000 mesaja az kalmış. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Nukem_Verite, 19 Temmuz 2005 08:28 tarihinde demiş ki: said: Mayhem, 19 Temmuz 2005 06:19 tarihinde demiş ki: Yalan o. Bir ara mail forward modaydı. Atmacalardan birisi işte. 1 Nisanda yapıyorlardı sözde. Yalan.. okumadan post atmada rekor kırdın resmen.. Post kasıyo adam elleşmeyin :D[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Arkadaşlar yaalaaaaan bunlar ya takmayın artık geçin geçicekseniz 512 kb ye pls :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 mayhem..Bir pati markası[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben 128 256 geçerken başvurmuştum 2 gün oldu hala deişmedi sora aradım telekomu halletcez dedi kapattı 30 dakka sora bida aradım.bi adama rasladım "ok yapıım telefonunuz ne"dedi bende anlarrım sora kapadı tlfonu 5 dakka sora bida aradı aynı adam "bakın bi olmdumu dedi" gittim baktım olmuş allah razı olsun ölelerine walla[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ben bi ara 512 yapıcaktım hızımı adam önümüzdeki ayın 1'inde hızınız 512 olur dedi. ?[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ay ortasında değişiklik istediysen bir dahaki ay başına yapıyorlar.Ben 256 dan 256 kotalı düşürmek istedim ay ortası oldugu için olmaz dediler bir dahaki ay başında başlıcak dediler ki öyle oldu.[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet(tatilde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar