Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özlemisim be

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Yillar sonra dial up ile baglaniyorum, yazliktayim su an.
Gecen hafta ADSL psikolojisi sebebiyle denize giderken dial up acik birakmisim falan. Böyle bi resim 10 saatte aciliy ofalan harika. Hele bi kere wow a girdim, 1 dakkada bi flash heal atabildim ehe.

Ama en cok neyi özlemisim biliyo musunuz, ay sonunda girecek olan faturayi o masum bekleyisi : ) Böyle hissedebiliyorum tekrar o duyguyu : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

ben de evde hala çevirmeli zavazingoyla bağlanıyorum da bir garip hissediyor insan hem de ilk bilgisayarımla :) saniyeleri sayıyor , sitelerdeki resimleri kapatıyorum :)) 44k ! o.O telefon hattı hala analog, hattın kopması için telefonun açılması ya da karşıdan arama gelmesi yetiyor... siteye girerken nelere baksam diye bir plan hazırlıyorum kafamda :)) bu bağlantıyla diablo oynadığım günlerin anısına..
Sosyal ağlarda paylaş

mp3 indirirken 0.5 ve 1.0 arası hıza allah allah derdik o zamnalrda arşiv yapmanın keyfi bir başkaydı..

şimdi balksanıza bir albüm iğndiriyorum 15 dakikaya bitecek :([signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

2002 başlarında 220, 180, 175 milyon liralık faturaları üst üste getirince internetten yaklaşık 2.5 - 3 sene ayrı kaldım, adsl, her ne kadar telekom sux falan desek de elimizdeki en iyi şey şu anda, bununla idare etmek zorundayız, o yüzden kıymetini bilmeli

dial-up ile osi de oynadığınızı düşünün bi, adam 4-5 satır yazıor, sen hepsini aynı anda görüyorsun, senin yazdığın şey gidene kadar adam başka bir konuya falan geçmiş oluyordu(warrior açmamıştım zaten, miner vardı=)

ah ah, ne günlerdi

sana da geçmiş olsun dilerim, vazelini hazırla istersen=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...