loveboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Arkadaslar ben beramusda oynuyodum oyunu biraktim itemlerimi flnda bi adama bedavaya verdim.Simdi merak ettigim icin bir kac gunlugune japko veya malezya serverinde oynamak istiyorum.O serverlara nasil girebilirim?yeni hesap acmam gerekir mi?biraz yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yeni hesap açman tabiki gerekir Myko ile ilgili gerekli bilgi yukarda stickyde var zaten japkoyda araştırırsan bulursun biraz Arama yapalım Pilis[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bide arkadaslarn dediklerine göre japko ve mykoda güzel itemler levelleri düşük yaratıklardan bile çıkıyomuş bu doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 solucanlardan +8 itemlar cıkıyıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar