sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 gayet güzeldi hoştu, zaten sadece şebo için gittim. şimdi geldim eve. şebo şarkılarını biraz gereksiz yere uzattı bence ama yine de performansı oldukça iyiydi şeboyu da canlı dinledim mutlu oldum. teoman'ı da beklemeden çıktım tabi ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 cenk-erdem nasıldı..?[hline] icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 %80 komik %20 iğrenç. komik olmaya çalışırken 3-4 tane kötü espri yaptılar da ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ehe hep öle zaten bol bol şebo ve mor ve ötesi resimleri çektim bir arascanletip koyarım :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 o bi ara şu anda olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 babacum uyudu :( yarın erken kalkmayacak olsam kesin içerdik valla çiçekte falan hayatta bırakmazdım sabo sölim mvö nün sahnede az ötesi süre alması sinirime gitti ama yine de doydum tesadüfeeeeen yanlışsııııınnn henüz yolun başındasıınnn şebnem çok sağlam parçaymış canlı gözle daha iyi anlıyo insan ehah .. avantajı havanın kararması oldu ışık efektleri ve sahne performansını takdir ettim ama 2 konser üstüste yorucu oldu cenk-erdem de şarkılar müthişti it's the final countdown ı istikrarsız kaptan yapmışlar lool metallica-one falan çaldılar şiir sölediler o ne dedi one için erdem eheaha sonuçta güzeldi gecenin sonunda içebilsek daha bi güzel olucaktı ama şampiyonda koko da kesti =)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 efenim bende ordaydım güsel konserdi walla teoman'ı allahtan sona almışlar kaçtım hemen ben favorim cenkerdem,mor ve ötesi ve şebocumu dinledim yetti... ayrıca şebonun şarkıları gereksiz yere uzattığında hemfikirim... :)[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: UrZa, 29 June 2003 01:47 tarihinde demiş ki: jankiscim bizde golden daydık lean! yer olsa şampiyon yapacaktık.[hline]Masturbation is self improvement. hay allah yanımıza gelmişiniz ama erken çıkmıştınız demi neyse artık ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ehe bakıyorumda ağzınızın suyu aktı fizboz bey neyse şu 1 temmuzdan sonra bi "Paticik içmeye gitti anasını satiin ortamlara aktılar" aktibvitesi olacak haberdar ederiz :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 öyleyse "bir kaç eleman bu akşamiçmeye gitti anasını satiim ortamlara akıyorlar" aktivitesi yapalım[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 içmeyi bilmiyorum ama şebo'nun konseri olacak anadolu hisarında bu sene büyük ihtimalle %213987239812089312 gidiyorum. gelecek varsa beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 chatteki adamla(?) git sen :P[hline]fizban, 29 June 2003 04:55 tarihinde demiş ki: paticik klima çıkarsın .. 19 enseme 20 gooobeeeme 21 ayakuçlarıma diyim .. sora paticik gelsin, şı-mar-ma fiz-ban desin. hatta r leri söyleyemesin. şı-mav-ma fiz-ban desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: LvL_Sabo, 29 June 2003 04:59 tarihinde demiş ki: içmeyi bilmiyorum ama şebo'nun konseri olacak anadolu hisarında bu sene büyük ihtimalle %213987239812089312 gidiyorum. gelecek varsa beklerim ben geliom efenim bekleyin anadolu hisarının kapısında[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar