Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi clanda en cok kac kisi olur ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dogrudur alyy olan klanlar bu sayıda adam alabilir. Asıl klan 33 ten fazla alamaz. 36 mıydı yoksa?[signature][hline]Clan : GOKTURKS
Nick : Istemihan
Server : Xigenon
Level :61 (Paladin)
Irk :El Morad
Mesaj tarihi:
arkadasım o Bug dan olan bir olaydır. ßenim clanım bir kere 2000kusure ulasmıstı ama server guncelleştrildiktren sonra duzeldı o rakam[signature][hline]Server: Diez
Nick: 911911
Clan: symbolic
Speciality:ELementeL n00b
Job: Mage
Lvl: 62
np:30k
Mesaj tarihi:
Seeking le bir alakası yok olayın.Seeking i kapatıp da denedim aynı şey galiba bug bu.Cunku normalde o clanda 2-3 kişi vardı 252 nasıl olur :)[signature][hline]Caglarus
Mesaj tarihi:
Burası myko burda seeking party ler süper yapmışlar.Level kasmak kolaylaşıyor işte.Edit degil bu seeking party istersenız sizde deneyin.[signature][hline]Caglarus
Mesaj tarihi:
edit değil diyorsun ama o rakamların arkasındaki zeminle bölümün zemini aynı değil gittim kendi oyunumdada baktım yok öyle biş edit olmadığına eminsindir inşallah???[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
http://spaces.msn.com/members/mhangman
Mesaj tarihi:
Bu oyunun bug'u. Info'daki Knights penceresinde bugüne kadar hiç doğru rakam yazdığını görmedim...

Ayrıca Usko'da limit 45 kişi. Ama clan lideri listede sadece 36 kişiyi görebiliyor. Bu da oyunun bir bugu..[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
  • Yeni Oluştur...