Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Siz 30-40 diyorsunuz da benım ally clanda 252 kişi var diyo bu oyun.Valla paint te edit falanda yapmadim resmini cektim bakin.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Adam editlemedim dio actıgı seeking' e bak ya .... :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 benim bildiğimde kesin rakam 36. Garip bir durum[signature][hline] "Hiç Ölmicekmiş Gibi Çalış, Yarın Ölücekmiş Gibi De İbadet Et!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 seeking acinca bisimi oluyo ?[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 dogrudur alyy olan klanlar bu sayıda adam alabilir. Asıl klan 33 ten fazla alamaz. 36 mıydı yoksa?[signature][hline]Clan : GOKTURKS Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :61 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Amam sekingte bir gariplik var :))[signature][hline]Clan : GOKTURKS Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :61 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 arkadasım o Bug dan olan bir olaydır. ßenim clanım bir kere 2000kusure ulasmıstı ama server guncelleştrildiktren sonra duzeldı o rakam[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:30k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Seeking le bir alakası yok olayın.Seeking i kapatıp da denedim aynı şey galiba bug bu.Cunku normalde o clanda 2-3 kişi vardı 252 nasıl olur :)[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Adam hala diyoki seeking açınca bişeymi oluyor... La olm 30-67 arası diye seeking mi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 30+67=97/2=48.5 l vl i 48 buLdum :P[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Burası myko burda seeking party ler süper yapmışlar.Level kasmak kolaylaşıyor işte.Edit degil bu seeking party istersenız sizde deneyin.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 edit değil diyorsun ama o rakamların arkasındaki zeminle bölümün zemini aynı değil gittim kendi oyunumdada baktım yok öyle biş edit olmadığına eminsindir inşallah???[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu oyunun bug'u. Info'daki Knights penceresinde bugüne kadar hiç doğru rakam yazdığını görmedim... Ayrıca Usko'da limit 45 kişi. Ama clan lideri listede sadece 36 kişiyi görebiliyor. Bu da oyunun bir bugu..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 HALAHA EDIT DIYORSUN YA. EDIT LEMEDIM HICBIRSEY.PAINTTE BIR DOSYAYI JPG OLARAK KAYDEDINCE RENKLER KAYIYO.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar