capital Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 arkadaslar selam; malum bir 35. lvl büyüsü var ancak bunun için spell istiyor, oldukca pahalı bir item. Merak ettiğim buna değer mi? atack gucu nasıl kac vuruyor?[signature][hline]İ S T A R İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 gerçekten değer.[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capital Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 atack gucune önerk verebilir miyiz lütfen[signature][hline]İ S T A R İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 fire spear 700 vuruyosa blast 1000 vurur (gibi)[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 57 büyüsünü görünce wargeçersin o büyüyü kullanmaktan.hemen hemen aynısı.bende çok çabalıyordum bulmaya ama 57 yi kullanınca aramaz oldum.herkez öle ama.lvl 35 te iken bulursan yararına olur. lvl 57 ye kadar kullanırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 fire spearım 1000 vuruyo , blastım 1400 vuruyo. (piiları sormayın hiç :D 2000-2300 civarı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Metakuso, 19 Temmuz 2005 09:56 tarihinde demiş ki: fire spearım 1000 vuruyo , blastım 1400 vuruyo. (piiları sormayın hiç :D 2000-2300 civarı ) wışş paper magesin heralde-yada 60+ pet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: marksman, 19 Temmuz 2005 09:56 tarihinde demiş ki: 57 büyüsünü görünce wargeçersin o büyüyü kullanmaktan.hemen hemen aynısı.bende çok çabalıyordum bulmaya ama 57 yi kullanınca aramaz oldum.herkez öle ama.lvl 35 te iken bulursan yararına olur. lvl 57 ye kadar kullanırsın :D fire blast uzak mesafeli.. fire impact değil :/[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 59 Clan: ESC Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzman_64 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bence deger cunku gordugum bircok 50+ mage hala 27 buyusunu kullanıyorlar onun yerinre kullanılabilinir we oldukca fazla wurdugunu duydum almak istiyom cok pahalı cıkarmaya calısom a.q. cıkmıyo offf off keske bende de olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mage deyince elimde degil ister istemez bişeyler yazmak isiyorum yani... :D Spell isteyen Mage Buyuleri : Level 35 FireBlast, Thunderblast, Glacierblast Level 54 Thorn (Glacierde bu buyusu ice barrier defense veriyor). Level 57 İmpact Level 62 Absolute Power Şimdi diger bir konuda damage ve buyu etkileri: Arkadaslar bu kadar vuruyorum, bir atıyorum 1000 vuruyorum, 1400 vuruyorum die bişey yok damage'in bir ölçüsü bir birimi yok, Neye attıgınıza göre verdiginiz damage degişir... Yanlız burda soyle bir şey diyebilirim Level 35 buyusu (ki suanda kullanmıyorum) en az Level 51 olana kadar yani Pillar açılana kadar vazgeçilmez bir buyudur ve mutlaka olmalıdır... Flame magelerde en yuksek damage'i veren buyu Level 54 Thorndur ayrıca thorn'un bir özelligide Playerlara karşı kullanıldıgında HP çalma ozelligi vardır... Bu ne demek Bir Orc'a bu buyuyu savaşta attıgınızda verdiginiz damage'e gore bir ornda HP'yi size aktarır yani HP pot içmiş gibi bir durum ortaya çıkar... Level 57 buyusunun ozelligi ise Attıktan sonra içten yanmasıdır bir Hellfire buyusu gibi ama daha guclu olarak tabiki... Level 62 buyusu ise bir master skill % 30 Attack Power arttırmaya yarar... Damage örnegine gelince ASH Knightlara (ki ben paper ve 64 levelim ve tabiki item farklılıklarıda goz onune alınarak) Thorn ile 3800-4000 damage vuruyorum...Butun bu damageler kesinlikle Bir savaşta yada Czde tamamen farklıdır asla bir yaratıga vurmakla bir player'a vurmayı karıştırmayın....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Magician Job: Paper Flame (Paper Mage ile ilgili her turlu soruya itinayla cevap verilir) Level: 64 Clan: The_Others Server: Ares [Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 19 Temmuz 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Kesinlikle Katılıyorum abi... Mage deilim ama bi aralar kullanıyodum..[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 58 Nation Point : 6xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bence mage gibisi yoq. Blast kullanmak şart baqsana savasta bile blast atıolar birbirlerine adamın içinde kocaman bi alev olusuo :D[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Flame isen Lvl 57 olunca diceksin hiç gerek yok cantamda fazlalık bence alma bosuna para harcama 54 ve 57 skill kagıtlarını alırsın daha mantıklı.[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar