_SkyLine_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 arkadaşlar ben orc bi char açtım deimosta türk clanı varmı nilim SkyLine iyi lvl kasarım clan kurallarına uyarım şimdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bak nOObz adlı topice.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SkyLine_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 peki ben 30 kasayım siz beni alırsınız inlşallah merak etmeyin oyun konusunda tecrübem vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu arada indiriom oyunu dun aksam dan beri Bu server $ istemio dimi :) beleşdir umarım:)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< [Bu mesaj Caogia tarafından 19 Temmuz 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yokh server paralı değil.Bele$h.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar