Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca CoLa & Efes piLsen

Mave

Öne çıkan mesajlar

said:
Arthur_HellsFire, 17 Temmuz 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
açılmıştı diye hatırlıyorum.

Süpersin ya sen
açıldığını bilse açarmıydı sence adam ?
ne diye aratacak arama motorunda ?
Böyle tipler türedi bide."Açıldı" "Peki" "Biz sizi ararız" "Bunun yeri burası değil"
Sosyal ağlarda paylaş

60 mesajın var ama maaşallah 2003 kayıtlı adama laf atıyorsun ya helal :). hakkaten görünüğün gibi yeni kayıtsan gerçekten biraz daha beklemeni tavsiye ederim böyle yorumlarda bulunmak için.
Şahsen bana komik geldi :).

Bu arada Bud çok iyi bir bira değil. Onun yerine Miller tercih edin yani. Yoksa Efes'in yabancı versiyonu bence Bud.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyanin en ünlü prezervatifleri bir fuarda sergilenir.Ve bu sirketlerin
patronlari
toplantinin yapildigi otelin odasına ugrarlar...
Durex''nin patronu gelmis, prezocuya seslenmis...
"Çek bir Durex".
Bir süre sonra Amor''un patronu elemana yanasmis...
"Ver bir Amor".
T-Box''ın patronu yatağa oturmus...
"tibaks" diye yumrugunu hafifçe yatağa vurmus.
Ardindan Okey''in patronu odaya gelmis;
"Bir uçan balon lütfen" demis.

Diger patronlar kendisine hayret dolu gözlerle baktiginda su cevap gelmis:
"Madem hiç biriniz prezo kullanmıyorsunuz, size katilayim dedim!"[signature][hline]These open doors...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mathias, 18 Temmuz 2005 15:59 tarihinde demiş ki:
60 mesajın var ama maaşallah 2003 kayıtlı adama laf atıyorsun ya helal :). hakkaten görünüğün gibi yeni kayıtsan gerçekten biraz daha beklemeni tavsiye ederim böyle yorumlarda bulunmak için.
Şahsen bana komik geldi :).

Bu arada Bud çok iyi bir bira değil. Onun yerine Miller tercih edin yani. Yoksa Efes'in yabancı versiyonu bence Bud.

2003 kayıtlı olmakla ne ilgisi var ?
bunu söylemek için buranın düzenini bilmekmi gerekiyo ?
Laf olsun diye konuşuyo adam
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de böyle tipler türedi yazmak için biraz daha eski bir kayıt olman lazım. Ya da kayıt olmadan çok önce de siteyi takip ediyor olman lazım çünkü genelde " açıldı sanırım " lafları çok fazla tepki görmüyor.

Olabilir o yüzden. Böyle tipler anormal değil yani. Hatta link verirse eski topic için bayağı iyi olurmuş.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Waex, 18 Temmuz 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
Süpersin ya sen
açıldığını bilse açarmıydı sence adam ?
ne diye aratacak arama motorunda ?
Böyle tipler türedi bide."Açıldı" "Peki" "Biz sizi ararız" "Bunun yeri burası değil"

$@K!n oL B@B[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Bir Ba$kadır a$k palandöken'de

Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mathias, 19 Temmuz 2005 12:49 tarihinde demiş ki:
Bir de böyle tipler türedi yazmak için biraz daha eski bir kayıt olman lazım. Ya da kayıt olmadan çok önce de siteyi takip ediyor olman lazım çünkü genelde " açıldı sanırım " lafları çok fazla tepki görmüyor.

Olabilir o yüzden. Böyle tipler anormal değil yani. Hatta link verirse eski topic için bayağı iyi olurmuş.
bilmiyorum bence gayet tepki görüyorlar.Tabi bu daha önce açılmıştı gibisinden olanlar değil.Daha çok aramaya inanmak,peki ,biz sizi ararız gibi dalga geçen cevaplar.Hatta forum nerdeyse dalga geçen cevaplar yazanlar ve onlara kızanlar diye ikiye ayrılacak[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance!

geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...