Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Şimdi bende asus a7n8x mi ne nForce 2 chipsetli anakartım var. sitesine baktım, bi de "Realtek® ALC650 6CH w/built in HP amplifier" böyle bi audio zımbırtısı varmış. Şimdi merak ediyorum ses kartı alsam bana ne yararı olur? Oyunlarda ses kalitesi falan artar mı? Ya da anakart'tan cpu'dan falan yük kalkacağı için performans artışı olur mu? Aslında benim anakartta 3 giriş var. Hoparlör, Line-in ve Mic. Ama bende 5+1 sistem var, yani 3 girişi kullanmam gerekiyor. Neyse adamlar bunu ayarlamış, line-in ve mikforon girişleri hoparlör çıkışına dönüşüyor. Ama 5+1 kullanırken line-in ve mik 'i kullanamıyorum haliyle. Ama efenim müziğe meraklı biri olaraktan arada gitarı line-in e girmek istiyorum, ya da mikrofonla chat yapmak istiyorum falan, işkence oluyor. Kabloları değiştir, windows'tan giriş/çıkış ayarlarını değiştir, sonra geri değiştir falan.. Bu yüzden de bi ses kartı almak istiyorum, şöyle 5.1 'inden, eax'lısından bişiler :p Ama 20 dolara da var, 200 dolara da. Nedir farkları? Amatör kayıt yapan biriyim ve oyun hastasıyım, nası bi şey almalı? Tişkürler.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Para kısıtlı ise yeni çıkan 24-bit SoundBlaster 7.1 . Kısıtlı değilse Audigy2 zs.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 e tamam işte ilki 20 küsür euro, ikincisi 80 euro. ne farkları var şimdi bunların?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Dolby digital ve THX desteği soundblaster'da yok. soundblaster daha çok on-board ses kartının yaptığını yapsın ama daha kalitesi ses versini ayarı-ıvırı sıvırı olmasın misali bir kart. Audigy'de her şeyle oynanabiliyor nerdeyse.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Sound Blaster Audigy 2 ZS PCI 7.1 siparişi verdim. Yarın ya da çarşamba gelir büyük ihtimalle, en kısa zamanda yorumlarımı da yaparım birilerine yararı olabilir. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Mathias, 19 Haziran 2005 12:58 tarihinde demiş ki: Dolby digital ve THX desteği soundblaster'da yok. soundblaster daha çok on-board ses kartının yaptığını yapsın ama daha kalitesi ses versini ayarı-ıvırı sıvırı olmasın misali bir kart. Audigy'de her şeyle oynanabiliyor nerdeyse. Düzeltme Arkadaşım alttaki özellikler ler sb ye ait Lucas Film THX destekli. Dolby Digital EX 6.1 destekli Dolby Digital 5.1 destekli. 24-bit multi-kanal performansı ve 100dB SNR ile yüksek kalite ses EAX® ADVANCED HD™ teknolojisi ile gelişmiş müzik efektleri. Windows® 98SE, ME, 2000 SP2 and XP işletim sistemleri ile uyumludur. Sound Blaster MIDI ve General MIDI standartlarını destekler. EAX® v e EAX® ADVANCED HD™ uyumludur. EAX 4.0 desteği için online güncelleme gereklidir Microsoft® DirectSound®, DirectSound 3D ve türevlerini destekler. PCI 2.2 uyumludur. AC ‘97 uyumludur. Dolby Digital® ve Dolby Digital® EX standartlarını destekler. DTS Digital Surround® ve DTS-ES Extended Surround™ standartlarını destekler. Meridian Lossless Packing ASIO™ (16-bit/48kHz) SoundFont 2.1 DVD-Audio Advanced Resolution™ DVD-Audio™ OpenAL™ Windows Media™ Audio 9[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 http://www.answers.com/topic/sound-blaster Verdiğim link'ten ulaştığım bilgiye göre ; "The Sound Blaster Live! 24-bit is not actually a member of the Sound Blaster Live! family, but is a further stripped down version of the Audigy 2 Value, with an SNR of 100 dB, no advanced resolution DVD-Audio Playback, and no Dolby Digital 5.1 or Dolby Digital EX 6.1 playback." Sizinkinde karışıklık olmuş olabilir.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar