Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekran renkleri saçmaladı

knoxville

Öne çıkan mesajlar

ya bilgisayarı uzun zamandır kurmamıştım da san andreas alınca kurayım dedim herneyse açılışta ekrandan böyle çat çut ses çıktı sonra baktım POST ekranı mavi renklerde falan sonra da sarardı renkler. şimdi de duruyo öyle ne oldu bu ekrana ya? tamir edilesi bişey mi? kabloları iyice oturtmuştum netekim kontrol da ettim...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

kablolarda temssızlık var..
kablonun içinded olabilir tüm kabloyu noktası noktasına sağa sola aşşa yukarı kıvır kontrol et ama en yakınz zamanda tamir yolu gözüküyor.. mesela yarın[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

çatçut sesleri geldiyse sanırım tamirlik bişey.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

philips 107T5 var nerdedir bunun yetkili servisi (caddebostan civarı)? kablolarla oynadım da ı-ıh olmadı bişey. ekranı kapatırken ve açarken daha ekran siyahken tam ortada ufak mavi bi çizgi beliriyor artık =p nooldu buna ya ooof...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

dex ben 1 saat uğraşmıştım kritik noktayı bulmak için..
bak tüm renkleri gösteren program hedeleri var kontrol amaçlı gibi
directx tede vardı..

onla bak bi tane renk yerine siyah göreceksin işte o rengin transferi olmuyor. kabloyla uraşamam diyosan sabah ilk işin gidipbi tamirciye vermek olsun herkes yapabilir kolay değil.. bide şeye bak

monitorun çıkış ucuna
tel eksik falanda olabilir yanii,.[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

yav gariptir pes4 oynim dedim sanki renkler düzgün gibi geldi win'e döndüm normal geldi herşey ama sonra beyaz bişey açim dedim yine biraz sarı vardı. anlamadım ya biraz bakayım dediklerinize olmadı götüreyim servise...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

düzeldi bu ya =p hic bisey yapmadim[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

hehe ama yine kayar o montoru elleme fazla..

@dorsia banada olmuştu böle renkler kayıyodu..
ben tamir ettirene kadar kabloyu farklı açılardan kasanın yanına falan yapıştırarak idare deiyodum :)[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

Monitörden ses geldi diyorsan, monitör tüplerinde sorun vardır. Garanti dışımı? Eğer öyleyse bile 0216 411 33 90'ı ara. sana yardımcı olabilecek Erenköy Philips Servisi burası.

Yok abi monitörüm sağlam diyorsan ve ekran çizgi çizgi oluyorsa veya sapıtıyorsa, ilk sebep:
Power supply'indir.

Bir değiştirip dene.[signature][hline]Wind of change...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...