zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 şimdi baştan yazayayım bu konu ile ilgili x topic var , aha bunlarda linki gibi şeyler yazmayalım :) Çünklü ben sanal kart nedir , ne değildir demeyeceğim . Hangi bankaların sanal kart hizmeti var ? Hep birlikte bir liste yapalım istiyorum :) Benim şu ana kadar öğrenebildiklerim [li]HalkBank[/li] [li]Şeker Bank[/li] [li]Yapı Kredi[/li] [li]HSBC[/li] [li]Garanti[/li][signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 18 Temmuz 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 x topic zamanhında açıldı sen fake sin bıdı bıdı :horace:[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 dışbank ın da var...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 aslında her bankanın var zaten yani[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 her bankanın yok , örneğin iş bankasının yok :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yapı krediyi biliyordum sadece ben[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hakkaten İŞ te yokmuş şimdi görüştüm[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Koçbank'ı da ben ekleyeyim[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bu durumda listemiz şöyle oluyor ; [li]HalkBank[/li] [li]Şeker Bank[/li] [li]Yapı Kredi[/li] [li]HSBC[/li] [li]Garanti[/li] [li]Dışbank[/li] [li]Koçbank[/li][signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Garanti bankasının var. Hatta herhangi bir kartın var garantiden, sadece sitesine girip bir sanal kart açtırabiliyorsun. Evet wow için kullanıyorum np şu ana kadar.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 akbankında var[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 halkbankinkinden ben memnunum[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yapı kredi süfer! ben kullanıyorum 2 yıldır![signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 listemiz şöyle oldu ; [li]HalkBank[/li] [li]Şeker Bank[/li] [li]Yapı Kredi[/li] [li]HSBC[/li] [li]Garanti[/li] [li]Dışbank[/li] [li]Koçbank[/li] [li]Akbank[/li][signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bankaların %70 inde var sanırım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben HSBC den aldım sımdıye akdar tanıyan nokta cıkmadı bankaya soyluyorum sorun bzıden degıl dıyolar 6-7 defa numara degiştirdiler hala gecersız verıyor alısverıs yapmaya calıstıgımda[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ya sanal kart ne?[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 aynen ne bu sanal kart yaw?[signature][hline]Nightwish Power go2hell
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 limitini kendinin netten ayarladigin istediign zmn para gecirdigin ( msl alisveris yapacakken) guvenli bi kart :9[signature][hline]
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 İnternet işlemlerinde kullanılmak için sanal ortamda yarattığın ve böylece bilgilerinin çalınma ihtimali olmayan limitini kendinin belirlediğin bir kart
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 güzelmiş be afferin[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Öne çıkan mesajlar