Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metrock Cafe Frp Convention ı! 26 Haziran

Einherjer

Öne çıkan mesajlar

6 sistemde oynanacak oyun her sistem için 5 oyuncu ile sınırlı.
Giriş ücreti 20 milyon.

Deneyimli DM ler tarafından oynatılacak oyunlar:
World of darkness
Forgotten Realms
Dragonlance
Fallout
Planescape
bi tane daha var ama hangisi hatırlamıyorum mazur görün. :)

Özellikle metal müzik severlerin kesinlikle hoşnut kalacağı bir mekan ama oyunlar sırasında tabiki oyunların gidişine göre müzikler çalınacak.
Sıcak soğuk yiyecek ve içecek de var.

İlgililerin bilgisine :)[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

Wow, çok iyi olmuş.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

ne? 20 milyon mu? naptınız siz yaa!!
izmircon günlüğü 3-4 milyon gibi bişeydi, metucon da 5 milyon civarı galiba. 20 milyon ne oluyo ki? oyun 1 gün sürecekse gayet mantıksız, yanında yemek falan mı verecekler acep? fakat yine de aşırı pahalı, tamamen kar amacı güdülmüş sanırım, frp gençliği nereye gidiyor? zaten oynayacak adam bulmakta zoluk çekiyoz, bi de böyle paralı hem de uçuk bi fiyata olur mu yaa!
neyse metrock buradan itinayla kınanır tarafımca.
ben de izmirden geliciimdi ist.a, başlığı görünce bi de fr oynarız ne güsel demiştim...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla organizasyonla pek alakam yok.. İlk frp ile alakalı organizasyonları tabi.. Ben sadece işletmenin sahibini sevdiim için ve uğraştığı için reklamını yapıyorum..

Zaten sadece conventiondan ibaret değil bodrum katında özel oyun odaları var bi tane... vs vs.

Bence 20 milyon çok bi para değil 1 gün full time sabahtan akşama oyun için ama elçiye zeval olmaz tabi :)[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

Paranın sebebi mekanın bütün gün organizasyon için kapalı olmasıdır..

Bugün işletmenin sahibi arkadaşla fiyat hakkında konuştum.
"Benim zaten karıştığım bi olay diil düzenliyenler dmlik yapcak olanlar zaten şimdie kadar 5 kontenjan doldu bu gidişle iptal ederim 5 kişi için koca dükkanı bi gün kapatamam" dedi.

Sanırım iptal yani.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

Bahariye caddesinin sonunda (moda tarafina dogru olan son) sağda kaşe market ve pastahanenin arasındaki sokaktan ilerliyorsun 50 metre ilerde solda (Stüdyo Mayday ve Net Cafe nin karşısı)[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Karqa Corte nickli oyuncuyu tanıyan biri varsa bana mesaj atsın lütfen öms den
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Metrock taşınacak bu arada haberiniz olsun.
Kadıköy taraflarında bi yere.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...