Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vendorlarım İtem Satmıo (Mage,tinker vs.) Yardım Ederseniz Sewinirim

Greenday_holiday

Öne çıkan mesajlar

Ya go2hell girdim ben işte temp_vendora orada magei buldum mesela mage vendorunda Bi Buy Templar var Bi sell templar var mesela ben satın alırken orada dragon bloodu filan kaldırmak istiyorum onu nasıl yapabilirim ?Oradaki dragon blood yazıyor onu silmeli miyim ? Birde o buy tempların içinde yanında şöyle birşey var {4 24 } böyle birşeyler var onlar ne işe yarıyorlar?mesela ben mage vendorundaki bütün reglerden 255 er tane satılmasını istiyorsam ne yapmalıyım şimdiden saolasın.[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden...
Vazgeçilmezmiş yelken; bülbül ötmeyince anladım... Düşlerinde bir sonu varmış elbet... Artık yaşlandım...
Sosyal ağlarda paylaş

Ama Orada sadece şöyle yazıyor...

Ornk;
Dragon Blood {4 24}
Aynen Böyle yazıyor.Bunun başına // koyarsam kalkar mı kesin bir de o 4 24 yazan yere ben sadece o 4 u de silip 255 yazarsam 255 tane mı satarlar...?[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden...
Vazgeçilmezmiş yelken; bülbül ötmeyince anladım... Düşlerinde bir sonu varmış elbet... Artık yaşlandım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 16 Temmuz 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
mesela
sell i_reag_black_pearl,100 burdaki 100 u değişip 225 yazarsan o kadar satar silmek istediklerinin basına // yada direk silerek kaldırabilirsin

o kadar satmaz. bahsettigin seyi degistirirsen vendor'un stock'unda ki malzeme sayisini degistirirsin. senin bahsettigin olayi yapmak icin console'a 'vendormaxsell 300' gibi bir deger girmen lazim.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer.
Sentenel Web Page
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...