Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölüm Kapısı serisi hakkında tavsiye pls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar
Bu seriye başlamamı tavsiye edermisiniz Gedik Savaşları yada Drizzt in ilk 2 üçlemesi ile karşılaştırıldığında iyi diyebilirmisiniz ? malum bi ton para verip 7 kitap alıcam ve hüsrana uğramak istemiyorumda :)
Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Ben de sana diyorum ki detaydan hoşlanıyosan almalısın. Drizzt kadar rahat diil. Ama bayaa güzel. Ayrıca iki kitaptan farklı olarak bambaşka bir dünya bambaşka bir boyut yani. D&D filan hak getire.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Mesaj tarihi:
Eger fantazi kitaplarini aksiyon icin okuyosan
oba Drizzt ejderha kesti, oba double kryss obaaa diye okuyosan
alma
yok eger fantazi edebiyati istiyorsan, TOlkien imsi anlatimlar, soz sanatlari, kisilik irdleenmesi istiyosan
hemen al
asla kitap icin 7 kitaplik parayi gozden cikarticam demeyin
bana kultursuz diyen abim, gecen yaz amerikadan 200 dolarlik kitapla geldigimicin kizmisti, kendisnin en son okudugu kitap 96 da cikan BIll Gates Onumuzdeki YOl, o da Billyboy hayranlgindan (nefret kustum ipneye)[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Mesaj tarihi:
aldım 7sini birden artık iyi yada kötü bitiririm
ayrıca Tolkinenin yazdıkları tarzında yazılmış ise sıkılmadan bi çırpıda gider zati :)
tavsiyeler için teşekkürler.
bu seriden önce Ejderha Mızrağına başlıyim die düşünmüşdüm bi ara ama yemedi okadar kitabı almak :P
Mesaj tarihi:
iyi etmişsin. ben tüm seriyi büyük bir keyifle okudum. ilk 4 cildin herbiri başlarda biraz sıkıcı görünse de maceranın seyrine kapıldığın zaman su gibi okuyup bitiriyorsun hepsini.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Mesaj tarihi:
Hakkaten hepsini niye alırsın ki??

ben çok sewmiştim o seriyi hatta 5. kitabı son kitap sanmıstım(ozaman daha basılmamıstı 6. kitabı falan) baya helecanlanmıstım sonlarında aha bu sefer haplo babalara geldi ciddi ciddi diye:)

Güzel seridir.Hele hele bi hugh var ki sorma gitsin...[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları
20.level Monk
Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin
Mesaj tarihi:
[b][i]haplo yu hurmetle anar[i][b]

cok iyi secim..7 kitaplık uzun bir seri ilk 2 kitapta sıkıllırsın ama 4. den sonra cosarsın haplo ve hugh manyagı olur ara ara fizbana basarsın kufuru..

sorun olmus mesajda ya neyse.. duzelmiyoda..boyle olsun bu seferlik.

[Bu mesaj tsubasa tarafından 29 June 2003 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...