mrtolga Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Selamlar Bu seriye başlamamı tavsiye edermisiniz Gedik Savaşları yada Drizzt in ilk 2 üçlemesi ile karşılaştırıldığında iyi diyebilirmisiniz ? malum bi ton para verip 7 kitap alıcam ve hüsrana uğramak istemiyorumda :) Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ben de sana diyorum ki detaydan hoşlanıyosan almalısın. Drizzt kadar rahat diil. Ama bayaa güzel. Ayrıca iki kitaptan farklı olarak bambaşka bir dünya bambaşka bir boyut yani. D&D filan hak getire.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Eger fantazi kitaplarini aksiyon icin okuyosan oba Drizzt ejderha kesti, oba double kryss obaaa diye okuyosan alma yok eger fantazi edebiyati istiyorsan, TOlkien imsi anlatimlar, soz sanatlari, kisilik irdleenmesi istiyosan hemen al asla kitap icin 7 kitaplik parayi gozden cikarticam demeyin bana kultursuz diyen abim, gecen yaz amerikadan 200 dolarlik kitapla geldigimicin kizmisti, kendisnin en son okudugu kitap 96 da cikan BIll Gates Onumuzdeki YOl, o da Billyboy hayranlgindan (nefret kustum ipneye)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 aldım 7sini birden artık iyi yada kötü bitiririm ayrıca Tolkinenin yazdıkları tarzında yazılmış ise sıkılmadan bi çırpıda gider zati :) tavsiyeler için teşekkürler. bu seriden önce Ejderha Mızrağına başlıyim die düşünmüşdüm bi ara ama yemedi okadar kitabı almak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 iyi etmişsin. ben tüm seriyi büyük bir keyifle okudum. ilk 4 cildin herbiri başlarda biraz sıkıcı görünse de maceranın seyrine kapıldığın zaman su gibi okuyup bitiriyorsun hepsini.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 iyi bi karar vermişsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 olm hepsini birden niye alıyorsun kapanmı var :)[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Hakkaten hepsini niye alırsın ki?? ben çok sewmiştim o seriyi hatta 5. kitabı son kitap sanmıstım(ozaman daha basılmamıstı 6. kitabı falan) baya helecanlanmıstım sonlarında aha bu sefer haplo babalara geldi ciddi ciddi diye:) Güzel seridir.Hele hele bi hugh var ki sorma gitsin...[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları 20.level Monk Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Hugh demeyin be içim gidiyor:) Nasıl bir karizmadır o behey yawrum beaa *coşar*[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 [b][i]haplo yu hurmetle anar[i][b] cok iyi secim..7 kitaplık uzun bir seri ilk 2 kitapta sıkıllırsın ama 4. den sonra cosarsın haplo ve hugh manyagı olur ara ara fizbana basarsın kufuru.. sorun olmus mesajda ya neyse.. duzelmiyoda..boyle olsun bu seferlik. [Bu mesaj tsubasa tarafından 29 June 2003 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar