Stunner Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 uskoda geldim deimosa yardım edin pls karusum macrodie ismim
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben girebilsem kendime etçem de neyse.. :([signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ne oldu dedigim gibidemi olmadı _?? (canni)[signature][hline]büyük harflerle delihan altınada çizgi
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ne gibi yardım edebılırız?level kastrın party e alın fln dersen ımkansız neden dersen clanın lvler 40 ustu olmak uzereydı bu gece ki cogu oldu.item vs dersen bız daha lvl kasma derdındeyız ıtemle adam gıbı ura$madım,yanı sende olandan daha aız bızde vardır pot tu vs ye cok para gıttıgı ıcın.ha sorun varsa sor cevaplayımda bana yardım edın demenın acıklaması nedır?eger yukardakı ılk cumleyse uzgunum.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Öne çıkan mesajlar