Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce İngilizce neden bu kadar yaygın? Sebep İngiltere mi yoksa Amerika mı?

2pac

Öne çıkan mesajlar

said:
Sam, 18 Temmuz 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
ha ayrıca bombacı'nın dediğinin aksine rusça hiçbir zaman ortak dil olamazdı çünkü sovyetler'de ne tüketiciye yönelik teknoloji ne de tüketiciye yönelik ekonomi mevcuttu. fransızlar gibi uluslararası diplomatik toplantıları fransızca düzenlemekle olmuyor yani iş.. :-)

bence bunun sovyetler'in yapısıyla değil, ana kuvvet olmasıyla ilintisi var. dediğim şartlar ki olmayacak şeylerdi(amerika'nın bir şekilde sovyetler gibi bir süreçten geçmesi 90lar'da, avrupa'nın da sovyetler'in devlet ideolojisine doğru kayması), olsaydı dedim, rusça'nın yayılması gayet olağandı. zira o vakit rusya toprak olarak da genişlemeye başlardı vsvs.. mesela şu an sovyerler'den kopan orta asya'daki türki devletlerde filan, bildiğim kadarıyla halkın büyük birçoğunluğu ikinci dil olarak rusça'yı bilir. böyle bir şey demeye çalışmıştım..[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

10 sene icinde amerişkada ispanyolca inglziceden daha yaygın olacakmıs istasitstikciklere gore
dunyada en cok konusulan dil cinceymis gene istatistikcilere gore
ha tabe bide ingilterenin en buyuk somurgecilerden biri olması
hindistandan amerikada kadar ustunde gunes batmayan imparatorluk diye bilindigi cok onemli
ama sunuda goz onune alırsak
20 yuzyılın baslarında fransızcada aynı derecede ozellikle turkiye icin onemliydi
ama amerikanıon tekonolojik ustunlugu ve ekonomik gucu direk olarak tabiki oraya cevirdi okları[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...