Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuşadasında Bomba ..

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
tşk ederim. fakat bu bomba olayları kötü oldu tabiki. sanırım bu yaz türkiye'nin turizm açısından vurmak istiyorlar. hani orada bomba patladı, gitmeyin, güvensiz vb. biçimde.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
Ya şerefizler turizmin en verimli zamanında yapıyolar..

Geçen senede antalyada bir günde 4 bomba patlamıştır..

Alanya/Belek/Lara/Merkez olmak üzere..
burda herkesin işi turizme bağlı...bizede tur geliyodu o gun..baya bi sevincliydik cunku o sezon cok canlı gidiodu..fakat ondan sonra bomba haberlerini alınca turistlerde cok duyarlı..tıstılar..Belekte baya bi otel bosaltıldı..merkezdeki limana 3-4 gun hic turist gelmedi.. o 1 hafta oldu desem yeridir..baya bi ekonomiden vuruldu antalya o zaman..
Simdi Aynısı kus adasında..Ne diim Allah yardımcımız olsun[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
İş neden buralara vardı bende anlamadım. İğrenç bir saldırı..

Şöyle bir olay da var, geçen fedaykin'in dediği gibi, şu anki saldırıların kimseye ama kimseye yararı yok.
Hatta o her zaman PKK'nın yanında olan isimler bile saldırıları kınadılar.
Yani bu saldırılar hiç mi hiç Kürtlerin işine gelmez. Kürtler sosyal ve diğer alanlarda tam kazanımlarını elde etmeye başlamışken hemde..
Kimsenin işine gelmez. Artık bir noktadan sonra kimsenin kontrolunde olmuyor işte..
Bu saldırılar yüzünden üst düzey yetkililerden de ayrılanlarolmuş örgütte. Geçen okudum Almanya'da infaz edilmiş bi yeetkili.
Yani PKK'nın içinde bile bu saldırıları desteklemeyen bir kesim var.. belli ki artık kontrol edilemiyor..
yazık cidden yazık..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Mesaj tarihi:
Abi burası Kadıköy polis karakol umu. Konu dışına bakıyorum. Mardinde terrörist, ankarada bomba, cinnet geçiren baba ailesini kesti gibi haberlerle dolmuş. Yeter yaw içim karardı. Böyle şeyleri görmemek için televizyonu açmıyorum ben patide karşıma çıkıyo. Artık açmazsanız bu türlü konular sevinecem. Çünkü yapabileceğimiz hiçbişey yok ölen ölmüş. Polisler araştırıyodur kanımca

ölenlerin ailelerine başsağlığı.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
spawn77, 18 Temmuz 2005 13:50 tarihinde demiş ki:
Abi burası Kadıköy polis karakol umu. Konu dışına bakıyorum. Mardinde terrörist, ankarada bomba, cinnet geçiren baba ailesini kesti gibi haberlerle dolmuş. Yeter yaw içim karardı. Böyle şeyleri görmemek için televizyonu açmıyorum ben patide karşıma çıkıyo. Artık açmazsanız bu türlü konular sevinecem. Çünkü yapabileceğimiz hiçbişey yok ölen ölmüş. Polisler araştırıyodur kanımca

ölenlerin ailelerine başsağlığı.

rahatsızsan bakmazsan o zaman..
ben sadece pati ye giriyorum ve tüm haberleri burdan öğreniyorum tartışıyorum mutluyum..

[hline]
bu terör son zamanalarda iyice azmaya başladı..
bu arada amerikayı destekleyen gökayy a ;
amerika terörü lanetlerken el altında su yürütoyr bi yandanda terörü destekliyor. neye gönül verdiğine dikkat et eazcık araştır ondan sonra gönül ver...

bu terörün, destekçilerinin ve şakşakçılarının hepsinin allah binbir türlü belasını versin...

canlı yakalanan teröristlere yapılması gerekense (insanlık dışı olsada onlarınki kadar olamaz), taksim meydanına belirli saatlerle belirli noktalarda salınacak. tabi daha önce suratı, kendisi gösterilecek tantılacak. daha sonra halk versin cezasını.. onların yaptıklarını halk çekiyorsa, halkın yaptığını da onlar çeksin.

hapishane hayatı yada idam fazla onlara direk orda hayatının en kötü anlarını geçirecek ki hem halk rahatlasın hemde belki tırsarlar(ki tırscaklarını hiç mi hiç sanmıyorum çünkü canlı bombalrın hepsinin beyni yıkanıyor yoksa hangi insan yapar bunu. ki bunlar o kadar salak insanlarda da değiller. bu tür şeyleri yapabildiklerine göre..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Mesaj tarihi:
Terörün amacı zaten insanları sindirip korkutmak.Mesela ben tatil yapmayı düşünüyor olsaydım göze batmayan bi yer seçerdim şu sıralar.Karadeniz falan gibi.Terör amacına ulaşıyor işte bu şekilde.
Mesaj tarihi:
bence mafya işi teror olsa devlete karakola kıslaya saldırır minubus ne yaw ancak ranttır bu kurtlar vadisi ile beslenmis bir toplumda daha iyisini de beklerim ben olenlerin ailelerinin bası saolsun
Mesaj tarihi:
olurmu terörist adam orda yapcana gider daha merkesi bierde yapat maksat daha fazla can sıkmak değilmi bencede bu hesaplaşma işi[signature][hline]ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST
  • Yeni Oluştur...