Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bencede. Alman ile Fransız kalite olarak da pek kıyaslanmaz. Passat güzeldir bence tek eksisi vw ürün gamındaki araçların hepsinin birbirine benzemesi.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yab ırbırne benzıoda gınede hoş yanı ne bılıım ben cok beyendım suan yenısınden bı oncekı passatla dewam edıyorus suan servıste bakalım servısten sonra satıp yenısını alırmıız?bnde merk edıorm acıkcası[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hadi be sen taraflısın avatara bak :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyethylene Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 2001 model 1.9 TDI'dan sonra yeni kasa 2.0 TDI'ı ilaç gibi gelen araba.Çok köklü yenilikler var araç donanımında.Kokpit de değişmiş baya..Sınıfının en iyisi olduğu oto dergilerince de onaylandı..Ayrıca dizeli 140 hp.TDI FSI'ı döver diyorum.[signature][hline]I'm not here...This is not happening... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 aynı fiyata başka araba diyede sormuşsun honda accord alınabilir mesela çok hoş bir araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 simdi bunun sinifinda yeni bmw yok mu? nasil yeni bmw nin yaninda sinifinin en iyi oluyor ben anlamadim? bir kere araba yurumuyor iscilik bmw yaninda lafi bile olmaz. o manyak deli ozellikleri bmw 5 senedir veriyor isteyene. e ne kaldi? fiyat mi? bmw vw? dogal degilmi fiyat farki.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 o kadar parayı passat a vermem mercedes veya bmw ilk tercihim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konfor olarak Alman araçlarının hepsi birçok insanı tatmin eder diye düşünüyorum. BMW ve Mercedes konforu VW den çok daha pahalıya satıyor, ama arkadan itişin getirdiği maliyetleri de göz önüne almak lazım.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Herşey aynı değişen hiç birşey yok arkadaş yazmış lastik alıcam ne alıyım diye gelen cevapların. %80 ya lastiği boş ver sen şu yeni jantları gördünmü. 1. yok bmw daha iyi yok volvo al. arkadaş passat nasıl diye sormuş buna eş ne arabalar var diye değil. 2. 70 milyara bmw varmı ? en ucuz 320i borusan fiyatı 81 milyar. konuya dönecek olursak passatı biraz inceleme fırsatım oldu 1.6 lardaki tek dikkatimi çeken nokta aracı 1.35 ton olmasına rağmen 102 hp gibi bir motorla sunulması ve şehir içi sarfiyatının 10.7 olması biraz itici ( km'de 250 300 bin arası bir sarfiyata denk geliyo normal kullanımda) bence alınabilecek ideal model. 2.0 fsi veya 2.0 tdi fsi = 200 nm tdi 320 nm ben olsam aracın agırlıgını göz onunde bulundurarak tdi ı seçerdim. Donanım olarakda comfotline ve highline güzel.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sanırım yanlışın var 1.6 FSI 115bg lik motorlar satılıyor olmaları lazım. 102 bg Passat için çok komik bi rakam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 en guclu passat bile 9.9 de falan 0-100 hizlaniyor tamam hiz arabasi degil ama bence cok yuksek bir oran bir araba icin. sarfiyatida gayet yuksek. sirf abartidan piyasayi kapatiyor.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Vodan, 11 Temmuz 2005 13:04 tarihinde demiş ki: Sanırım yanlışın var 1.6 FSI 115bg lik motorlar satılıyor olmaları lazım. 102 bg Passat için çok komik bi rakam.. fsi yazıyomu 1.6 nın yanında :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: onlyreal, 11 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki: en guclu passat bile 9.9 de falan 0-100 hizlaniyor tamam hiz arabasi degil ama bence cok yuksek bir oran bir araba icin. sarfiyatida gayet yuksek. sirf abartidan piyasayi kapatiyor. 9.9 değil 9.4 2fsi hocam sende hiç bişey beyenmiyosun 3.20i nin de 9.0-9.7 arası sen ne ile kıyaslıyosun bu arabayı :)[signature][hline] [Bu mesaj Ragnar tarafından 11 Temmuz 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 320 8.3 ve yakit tuketimi cok daha iyi ya simdi bmw ile vw motoru karsilastirilmazda yani vw ye sinifin en iyi arabasi denirse vururum kalasi:) yoksa passat tas araba ona lafim yok:) said: Ragnar, 11 Temmuz 2005 13:49 tarihinde demiş ki: said: onlyreal, 11 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki: en guclu passat bile 9.9 de falan 0-100 hizlaniyor tamam hiz arabasi degil ama bence cok yuksek bir oran bir araba icin. sarfiyatida gayet yuksek. sirf abartidan piyasayi kapatiyor. 9.9 değil 9.4 2fsi hocam sende hiç bişey beyenmiyosun 3.20i nin de 9.0-9.7 arası sen ne ile kıyaslıyosun bu arabayı :) [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 off şu 2005 bora süpermiş. babm keşke 1 sene sonra değiştirseydi şu arabayı :([signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 fsi güzel araba, oldukça beğendim ben...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 vodan, passat ve bora'nın arkası gerçekten çok tipsiz. somurtuyormuş gibi bir ifadesi var fakat önü gerçekten güzel. bence vw işini biliyor, güzel arabalar. haklarını yememek lazım :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar