Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yenı passat hakkındakı goruslerınız??

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

yab ırbırne benzıoda gınede hoş yanı ne bılıım ben cok beyendım suan yenısınden bı oncekı passatla dewam edıyorus suan servıste bakalım servısten sonra satıp yenısını alırmıız?bnde merk edıorm acıkcası[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
simdi bunun sinifinda yeni bmw yok mu?

nasil yeni bmw nin yaninda sinifinin en iyi oluyor ben anlamadim?

bir kere araba yurumuyor iscilik bmw yaninda lafi bile olmaz. o manyak deli ozellikleri bmw 5 senedir veriyor isteyene.

e ne kaldi?

fiyat mi?

bmw vw? dogal degilmi fiyat farki.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

Konfor olarak Alman araçlarının hepsi birçok insanı tatmin eder diye düşünüyorum. BMW ve Mercedes konforu VW den çok daha pahalıya satıyor, ama arkadan itişin getirdiği maliyetleri de göz önüne almak lazım.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Herşey aynı değişen hiç birşey yok arkadaş yazmış lastik alıcam ne alıyım diye gelen cevapların. %80 ya lastiği boş ver sen şu yeni jantları gördünmü.

1. yok bmw daha iyi yok volvo al. arkadaş passat nasıl diye sormuş buna eş ne arabalar var diye değil.

2. 70 milyara bmw varmı ? en ucuz 320i borusan fiyatı 81 milyar.

konuya dönecek olursak passatı biraz inceleme fırsatım oldu 1.6 lardaki tek dikkatimi çeken nokta aracı 1.35 ton olmasına rağmen 102 hp gibi bir motorla sunulması ve şehir içi sarfiyatının 10.7 olması biraz itici ( km'de 250 300 bin arası bir sarfiyata denk geliyo normal kullanımda)
bence alınabilecek ideal model. 2.0 fsi veya 2.0 tdi
fsi = 200 nm tdi 320 nm
ben olsam aracın agırlıgını göz onunde bulundurarak tdi ı seçerdim.
Donanım olarakda comfotline ve highline güzel.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 11 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki:
en guclu passat bile 9.9 de falan 0-100 hizlaniyor tamam hiz arabasi degil ama bence cok yuksek bir oran bir araba icin.

sarfiyatida gayet yuksek. sirf abartidan piyasayi kapatiyor.

9.9 değil 9.4 2fsi
hocam sende hiç bişey beyenmiyosun 3.20i nin de 9.0-9.7 arası sen ne ile kıyaslıyosun bu arabayı :)[signature][hline]

[Bu mesaj Ragnar tarafından 11 Temmuz 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

320 8.3 ve yakit tuketimi cok daha iyi

ya simdi bmw ile vw motoru karsilastirilmazda

yani vw ye sinifin en iyi arabasi denirse vururum kalasi:)

yoksa passat tas araba ona lafim yok:)

said:
Ragnar, 11 Temmuz 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
said:
onlyreal, 11 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki:
en guclu passat bile 9.9 de falan 0-100 hizlaniyor tamam hiz arabasi degil ama bence cok yuksek bir oran bir araba icin.

sarfiyatida gayet yuksek. sirf abartidan piyasayi kapatiyor.

9.9 değil 9.4 2fsi
hocam sende hiç bişey beyenmiyosun 3.20i nin de 9.0-9.7 arası sen ne ile kıyaslıyosun bu arabayı :)
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
vodan, passat ve bora'nın arkası gerçekten çok tipsiz. somurtuyormuş gibi bir ifadesi var fakat önü gerçekten güzel. bence vw işini biliyor, güzel arabalar. haklarını yememek lazım :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...