MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 briaya geçtim ben, ama eclipse karakterim duruyo ve daha geçen aya kadar eski guild ımdan ayrılmamıştım, keşke öyle bıraksaydım :) guild ın ismi aynı dimi? lok a taşınmak güzel olmuş, bi kere müziği yeter :) sık giremicek olsam da beni de eski guild ıma kabul edersiniz inşallah :) /salute[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oh oh masallah kimlerde varmis revhasim hos geldin leventim sende hos geldin. eh madem siz gelmisiniz edo da dondu bende acc aktif eder arada bisiler kesmeye gelirim sizinle, keyifli olur arada takilmak eski tanıdıklarla, da su sehri bi tatoya kuraydınız daha mutlu olurdum bi lok bi danto beni cildirtiyo. neyse cig tavuk misali katlanacaz artik[signature][hline]Army Captain of Vader Dark Jedi Knight Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad(master as) sadness(dark jedi knight) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hoşgeldin sad :) tell at mutlaka revhas ya da satto ya...[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Revhas & Satto of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Sad hoşgeldin.:) Bu arada Lok, süper bi gezegenmiş onu öğrendim...sadece Nym görevleri için bulunmulştum orda ama şimdi başka yerlerinide gördükçe çok beğendim!!.:D Müzikleri oyundaki en GAZ müzikler, ve hiç beklenmedik sürprizler var..ACAİP!!...:D[signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm -- Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter-- ---------------------------------- Donnie Darko aint MAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi lok müziklerine bitiyorum zaten ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 pvpden önce orda tam gaz havasi var :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 lok kötü seçim :) sizi basmaya gelirken müziklerle iyice gaza gelicez yıhaha[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 FrF starportu olan eclipse deki tek rebel sehri herhalde :D[signature][hline]Tuman Lee Freedom Rebel Fighters in eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 starportmu?shuttle olmasin bide ne alakaydi :D ( bisimi kacirdim :P )[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... [Bu mesaj Netcafe tarafından 09 Temmuz 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yoo çok var :) Mesela New Cardia favori şehrimdir.Shuttle yanı Trainer'lar vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abondaned base i starport olarak kullaniyoruz da:D[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Valla hazır Spak'i da yanıma muavin aldım basarım şehrinizi kruvazörle :) Şehrinizin Mall'ına kruvazörumu düşürtürüp kamikaze misali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Beyler bizde nymnin yakina kuralim bizimde olsun veya jabbanin :D veya emperor's reteat (Yanlis yazdim galiba olsun ayilik var hamurumda :P ) vs vs vs FrF Guzel Hava Atti Bizim Starport var diye bide akse ordan oraya gidene kdr shuttle ztn gidersin :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: sadATS2, 06 Temmuz 2005 17:32 tarihinde demiş ki: oh oh masallah kimlerde varmis revhasim hos geldin leventim sende hos geldin. eh madem siz gelmisiniz edo da dondu bende acc aktif eder arada bisiler kesmeye gelirim sizinle, keyifli olur arada takilmak eski tanıdıklarla, da su sehri bi tatoya kuraydınız daha mutlu olurdum bi lok bi danto beni cildirtiyo. neyse cig tavuk misali katlanacaz artik su anda tatilin denizin keyfini çıkariyorum yakinda dönecem.Tatooine kurmak için çok ugrastik ama max. cityhall limitine çoktan ulaştiği için kuramadik.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bizim de Death starımız var.:D..patlatırız ulan dant'ı!!.:D .:S [Bu mesaj LordSul tarafından 12 Temmuz 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Devvo is back... :-) Can sıkıntısı, WoWda MC wipeları, az kişinin online olmasından dolayı iptal olan raidler, arkadaşların özlenen muhabbetleri bana bir aylığına accountumu açtırdı. Bakalım old man de gelirse FS muhabbetine başlıcam. Çok yakında minik bothanınızı elinde bi dual bladed saber ile görebilirsiniz. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Eamer, 12 Temmuz 2005 13:44 tarihinde demiş ki: yakinda dönecem. sen dondugunde ben olmuycam :D[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 swg altın çağına geri dönüyor :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 shuttle la mop a load edip sonra gemiyi secip travel diyene kadar ben çoktan gitmek istediğim yere gitmiş olurum:D[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 devvo hoşgeldin!!!![signature][hline]|Sul of Eclipse}-->Bounty Hunter<-------> |Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter----> ////Donnie Darko aint MAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 şu wow da bi lvl 60 olıyım gelcem swg ye gene. özledim palpatine i eive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: DA2019, 12 Temmuz 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Devvo is back... :-) said: elesso, 12 Temmuz 2005 17:30 tarihinde demiş ki: gelcem swg ye gene eive /cheer[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 e otko senide bekleriz geri :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ottkoo geldi bile :)[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Revhas & Satto of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: DA2019, 12 Temmuz 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Devvo is back... :-) Can sıkıntısı, WoWda MC wipeları, az kişinin online olmasından dolayı iptal olan raidler, arkadaşların özlenen muhabbetleri bana bir aylığına accountumu açtırdı. Bakalım old man de gelirse FS muhabbetine başlıcam. Çok yakında minik bothanınızı elinde bi dual bladed saber ile görebilirsiniz. :-P lol... devvo seni böyle görmek güzel.. abi lafı dinlesen daha önce bırakırdın wowu... acaba ben de açsam beraber mi kassak jedi zımbırtısını... ?[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar