Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eclipse Imperial Toplanalım...

revhas

Öne çıkan mesajlar

briaya geçtim ben, ama eclipse karakterim duruyo ve daha geçen aya kadar eski guild ımdan ayrılmamıştım, keşke öyle bıraksaydım :) guild ın ismi aynı dimi? lok a taşınmak güzel olmuş, bi kere müziği yeter :) sık giremicek olsam da beni de eski guild ıma kabul edersiniz inşallah :)

/salute[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

oh oh masallah kimlerde varmis revhasim hos geldin leventim sende hos geldin. eh madem siz gelmisiniz edo da dondu bende acc aktif eder arada bisiler kesmeye gelirim sizinle, keyifli olur arada takilmak eski tanıdıklarla, da su sehri bi tatoya kuraydınız daha mutlu olurdum bi lok bi danto beni cildirtiyo. neyse cig tavuk misali katlanacaz artik[signature][hline]Army Captain of Vader
Dark Jedi Knight
Guardian of [RIP] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad(master as)
sadness(dark jedi knight)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Sad hoşgeldin.:)

Bu arada Lok, süper bi gezegenmiş onu öğrendim...sadece Nym görevleri için bulunmulştum orda ama şimdi başka yerlerinide gördükçe çok beğendim!!.:D

Müzikleri oyundaki en GAZ müzikler, ve hiç beklenmedik sürprizler var..ACAİP!!...:D[signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm --

Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter--

----------------------------------
Donnie Darko aint MAD

Sosyal ağlarda paylaş

starportmu?shuttle olmasin bide ne alakaydi :D ( bisimi kacirdim :P )[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...

[Bu mesaj Netcafe tarafından 09 Temmuz 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bizde nymnin yakina kuralim bizimde olsun veya jabbanin :D veya emperor's reteat (Yanlis yazdim galiba olsun ayilik var hamurumda :P ) vs vs vs FrF Guzel Hava Atti Bizim Starport var diye bide akse ordan oraya gidene kdr shuttle ztn gidersin :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 06 Temmuz 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
oh oh masallah kimlerde varmis revhasim hos geldin leventim sende hos geldin. eh madem siz gelmisiniz edo da dondu bende acc aktif eder arada bisiler kesmeye gelirim sizinle, keyifli olur arada takilmak eski tanıdıklarla, da su sehri bi tatoya kuraydınız daha mutlu olurdum bi lok bi danto beni cildirtiyo. neyse cig tavuk misali katlanacaz artik

su anda tatilin denizin keyfini çıkariyorum yakinda dönecem.Tatooine kurmak için çok ugrastik ama max. cityhall limitine çoktan ulaştiği için kuramadik.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

Devvo is back... :-)

Can sıkıntısı, WoWda MC wipeları, az kişinin online olmasından dolayı iptal olan raidler, arkadaşların özlenen muhabbetleri bana bir aylığına accountumu açtırdı. Bakalım old man de gelirse FS muhabbetine başlıcam. Çok yakında minik bothanınızı elinde bi dual bladed saber ile görebilirsiniz. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 12 Temmuz 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
Devvo is back... :-)

Can sıkıntısı, WoWda MC wipeları, az kişinin online olmasından dolayı iptal olan raidler, arkadaşların özlenen muhabbetleri bana bir aylığına accountumu açtırdı. Bakalım old man de gelirse FS muhabbetine başlıcam. Çok yakında minik bothanınızı elinde bi dual bladed saber ile görebilirsiniz. :-P

lol... devvo seni böyle görmek güzel.. abi lafı dinlesen daha önce bırakırdın wowu...
acaba ben de açsam beraber mi kassak jedi zımbırtısını... ?[signature][hline]Assassin of Palpatine
Sentinel of Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
Official Nightsister Slayer
Kutadgu of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...