Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eclipse Imperial Toplanalım...

revhas

Öne çıkan mesajlar

sonuna kadar arkandayim..[signature][hline]Swg --==Stareus Patijan==-- ][Dark JK][ --
Swg --==Victordavid Northstar==-- ][BH][Rifle
Swg --==Luza==-- ][BH][ Carbin
WoW --==Venerah==-- ][Shaman][ *Biraktim*
Stareus Eclipse-Victordavid Eclipse-LuzaEclipse

[Bu mesaj GrandFather tarafından 24 Haziran 2005 11:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Beyler bole etkinliklere katılmak isterim ama SWG nin ONLINE bir oyun olmadığını size hatırlatmak isterim.Savaşacak adam bulursanız(sizi işerken bazen de hazır olmadığınızda ÇOK rahat alabilen Special force(NPC) lar dışında)[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun)

[Bu mesaj Bayrog tarafından 24 Haziran 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eger hala söz hakkım kaldıysa, bende PA ma geri dönmek ve eski günlerdeki gibi çabanın bir parcası olmayı cok isterim. Ha tabi artık Master Architect charım yok yola yeni başlayan bir Enaxa Wise olucak :).[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Doğruya doğru bir ara Imp olmaya karar vermiştim.Hemde FrF'ye üyeyim.Hala Imp olmak istiyorum ama FrF deki ortamı da bırakmak istemiyorum.Acaip süper bir ortam herkes çok iyi.

Şimdi böyle bir şey olması gayet güzel olur ama Sayın abiyi savaşlara getirmeyin.Bayrog ben duel ettik alamadık :D Kimse alamiyor yakında 5 BH dalsa alamayacağız :D Getirmeyin abi o yokken savaşarız ya da :D
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun ugraslar sonunda yurtdısındaki arkadasıma satın aldırıp cd-key ile oyuna register oldum tekrardan ama bana 30 saat update time verdi, bi anda moralim bozuldu artık bekliyorum, umarım eski charım silinmiştirde 2 seneden sonra tekrar aynı ismi alabilirim, benim zamanımdan oynayan kaldımı bilmiyorumda beni tanıyanlar ismini yazarsa oyna girince sehrin meydanında bi sarılıp hasret gideririz :), gorusmek uzere arkadaslar.[signature][hline]ICQ: 99038139
----------------------
----------------------
Yeniden SWG
Eclipse - Umarım yine Enaxa Wise
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tip isyancı oyunlarına gelmeyin imparatora hizmet için varız biz... şehrimizi Lok gezegenine taşıdık ve tabi guildimizi de...

oyun içinde bana ulaşmak için /tell revhas online değilsem mail atın lütfen...[signature][hline]SWG: Revhas of Eclipse
SWG: Satto of Eclipse (retired)
WoW: Revhas of Burning Legion (Level 54 Paladin)
Sosyal ağlarda paylaş

yoo othmoblat yani nuwanda benim bu youndaki ilk arkadasim o imp olmak istiyodu ben rebel oclam diyodum o beni cekmeye calsiyo :D aama gercekten bzim sehir geceleri doluyoluyo :) benim cok hosuma gidiyo bizim sehrin dolu olmasi moptan daha hos bir gorunum sergileniyo sanki coronettin o buyuk capitallerindan birindeymisiz gibi[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
Sosyal ağlarda paylaş

Silah arkadaşlarım!

Bulunduğum ülkeden dolayı internet bağlantım çok yavaş ve oynanmayacak düzeyde. İki gündür bu şeklide bağlandım ancak ping 2500ün altına inmedi...:( Üzülerek SWGyi tekrar brakmak zorundayım, oynamak imkansız!! Tamda eski dostlar geri dönüyorken ve birleşiyorken ayrılmayı hiç istemezdim.

Ancak aşşağıda da göreceğiniz gibi WOWa başladım ve ping gayet iyi, en azından şimdilik.

Ekimde Ankaraya döner dönmez tekrar SWGye döncem.[signature][hline]Sul of Ragnaros
Hunter

Sul of Eclipse MBH Mrflm (Missing in Action)

Sosyal ağlarda paylaş

enaxa WISE sana her zaman herşekilde nasıl olursa olsun yardıma hazırım. Ben buradayım ve oyuna girer girmez ister Sanny ister Saeggo yaz o anda yanında biterim. Sgecca ile iken unutmadığım şeylerden birini sen ve eaglef yaptırdınız ve başlarda size olan borcumu hala ödeyebilmiş diilim.... /prone fire yakına yaklaşınca /kneel fire /stand. Bunları sizden öğrendim. Bu da oyunun herşeyi idi o zaman o yüzden her zaman size /bow
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sgecca, 29 Haziran 2005 08:24 tarihinde demiş ki:
enaxa WISE sana her zaman herşekilde nasıl olursa olsun yardıma hazırım. Ben buradayım ve oyuna girer girmez ister Sanny ister Saeggo yaz o anda yanında biterim. Sgecca ile iken unutmadığım şeylerden birini sen ve eaglef yaptırdınız ve başlarda size olan borcumu hala ödeyebilmiş diilim.... /prone fire yakına yaklaşınca /kneel fire /stand. Bunları sizden öğrendim. Bu da oyunun herşeyi idi o zaman o yüzden her zaman size /bow

Selam Sgecca 3 gun oldu henuz gireli oyna, ama ismimde degisiklik var yeni account oldugu icin eskisi gibi Enaxa Wise yerine ufak bir degisiklikle artık Enax'a Wise oldu, oyuna girince umarım gorusucez zira eskiden kalan bi siz varsınız :). Gorusmek uzere.[signature][hline]ICQ: 99038139
----------------------
----------------------
Yeniden SWG
Eclipse - Enax'a Wise
Sosyal ağlarda paylaş

spidee rebellerden yardım istemiyomusun???
valla doctorum buff heal ne ararsan var(da bu aralar oyunda deilim eki :))[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...