kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 horde ile STv de kapışırken başıma geldi önce fear yiyorum aptal gibi normal olarak sağa sola koşturuyorum daha sonra tam fearin etkisi geçecek diyorum ekran mavileşiyo haritanın dışında bi yerde sanki yerin dibindeyim düşüyorum bi yerlere ve hp baya bi gidiyo sonra tekrar düzeliyor ve normal olarak geberiyorum bi kaç kişiye sordum ara sıra oluyo dediler ama 4 kere üstüste oldu garip bişi olsa gerek[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Haritanın bazı yerlerinde boş noktalar var buglı. Oralara girince Azerothun merkezine kadar düşüyosun :P. Bana Tanariste ve Alterac valleyde olmuştu =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sırf bu değil , fear attığınız kişi size göre aslında uzaklara gidiyor , ama aslında dibinizde fearlı durumda. o da bi garip.[signature][hline]valandil ownz j0o! "outdoor for show , indoor for pro." WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 evet lagdan falanmıa caba fear atıyorum aadam bi yere kosuyo görünüyo saldırmaya calıstıgımda önünde degil falan diyo nerde oldugunu bulana kadar fearın etkisi geciyo bosa gidiyo yani fear :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bi buna birde slowing etkili büyü poison vs. yiyince yürümeye son derece kılım.. eskiden ne güzek yavaş koşardık ah eski günler ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sırf o önünüde degil, yok out of range falan salak hatalarından artık bıktım, fear ın işlevi kalmadı ya, sırf kendini kurtarmak için atar olduk[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 o zmn hep beraber fear a kafam girsin diyoz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kendini kurtarmakta zorki atıyosun fearı adamın kostugu yönün tersine kosuyosun sonra bide bakıyosunki meger adam senin yönüne dogru kosuyoums :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 eheh ben moblardan kaçmak için fear atınca hep benim kaçtığım yöne koşuyolar :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ben fearı bitek kombolarda kullanıyorum. BKZ: Örneğin: Seduce+soul fire+immolate+fear+corruption+siphon life+curse of agony+nuke+fear (bitince refresh, çok kalmıyor zaten, uzakta tutmak esas amacım.)+yaklaşabildiyse death coil+immolate (refresh)+nuke+restart from 2. step.[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar