duende Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 evet bende nickimi deiştirdim kelime gorunus yada okunus olarak cok guzel olmasada anlamı cok hosuma gitti (bugun bant dergisinde okudum) şimdi burda anlatamıyacagım kadar uzun ama kısıtılı bi bilgi www.eksisozluk.com da var neyse yeni nickim bana ve paticik dunyasına hayırlı ugurlu olsun...[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 :tebrikz:[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hayırlısı olssun....[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ilk harfi büyük yapsaydın neyse alışırız :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hayırlı olsun...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hala anlamadım millet nick nasıl değiştiriyor burada. Bende şöyle yeni bi rşeyler atarım diyordum ne güzel :D[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar