Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ya biras okiyim dedim son 3 sayfa silme spoiler dolu. süper okumama taktiği yaptım yannıs film hakkında ihçbişi bilmiorum şu an. bi de bi filmle ilgili bi yorum yaparken *!spoiler mode on* er ryan gay miş *!spoiler mode off* benzeri ibareler kullanırsanıs süper olur[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 az önce izledim filmi yeni eve geldim.. bu filmi vizyona girdikten 7 gün sonra seyretmek lazımdı aslında.. bakıcaktın kimseye birşey olmamış o zaman seyredicektin.. gerçi ilk seyredenlerin 7. günü yarın. belli olur herşey (çok mu kaptırdım :)) bu arada kuyudaki sahneler beni en fazla atkileyenler oldu. bi de tv den çıkma olayı var tabi.. bu arada kopyasını izleyen ölümüyor diyorsunuz da bunu nasıl anladınız. kopyasını kim seyretti de ölmedi? bence she never stop yani.. kopya falan dinlemez.. :)[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum -bLaQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 kopyasını izleyen ölmüyor deil kopyaladığı için ölmüyor[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Arkadaslar gevurlar yabanci forumlarda bu filmin screensaverini ove ove bitiremiyorlar, hatta birisi altini islatmis izlerken. Denemeli..[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 bu akşam arkadaşta ikinci kere izledim filim bitiminde telefon çaldı... arayan benim annemmiş eve ne zaman geleceğimi sordu zuzuzuzu[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 screen saverını çekmedim çünkü screen saver kullanmıom ama sitesi çok tırstırıcıydı hatta filmde olmayan şeyler var hikaye ile ilgili[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 bende gittim dün akşam baya korkunçtu senaryo çok iyi seyrettiğim en iyi korku filmlerinden biri diyebilirim özellikle filmin 2. yarısı biraz adventure tadında geçti hoşuma gitti[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 sinemada mal mal tipler olmasa(birbirinini cep telini çaldırıp hahahaha diye gülenler, tırsıcagınız bir sahnede çığlık atıp bağıran sonrada muhahaha diye gülenler..) daha iyi olcaktı film süper, son yıllarad hiç kaliteli korku filmi gelmemişti(bknz, exorcist e çok sağlam dediler fos çıktı, ghost ship süper dediler vasatı aşmadı..) bu filmin konusu girişi , konuların akışı ve bitiş olarak gerçekten insanı etkiliyor. bir an bile uyutmuyor ve yaşattığı atmosfer ile oldukça başarılı denebilir[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bence gayet güzel. cumartesi 2 matinesinde as'da izledim. gereksiz insan doluydu. gerilim sahnelerinde "bak ben tırsmadım, gülüyorum" modunda gülenler vardı. sinir bozucu. japon versiyonu hakkında ayrıntılı bilgi verebilecek var mı? neler farklı? konu tamamen aynı mı? holly. versiyonu orjinal japon serisinin kaçta kaçına denk geliyor? yada filmin devamı çevrilecek mi? merak ettim japonu..[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ring evde izlenir..[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ya bu film diyilde bence garip bişiydi özellikle o video çok garip bişiydi ama hala çok korkuyom gözümü kapatınca o sandalyenin döndüğünü felam görüyom (CİDDİYİM) o kuyu felam çok değişik bişiydi ve şu an tırsmış biçimde monitöre bakmaktan bile korkuyom bidaha bööle bi filme gidersem[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: arcane, 08 Mart 2003 20:55 tarihinde demiş ki: ring evde izlenir..[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting kocaman bi +1[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 esas film diil ama o video kasetteki film acaip bişidi.. (evet arcane'e hak verdim ben de.. o filmi evde izlemek cesaret ister.. )[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ne kadar tırsarsan o kadar zevk alırsın.[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Setroth, 02 Mart 2003 20:39 tarihinde demiş ki: bu arada kopyasını izleyen ölümüyor diyorsunuz da bunu nasıl anladınız. kopyasını kim seyretti de ölmedi? bence she never stop yani.. kopya falan dinlemez.. :)[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum -bLaQ kopyalayan ölmüyor.kopyayı izleyen ölüyor.tabii kopyayı izleyipte kopyalarsan kopyaladığın için ölmüosun.she never stop diye bişe yok.she never sleeps o :).ama she never stops ta doğru aslında bakış açısına bağlı.[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 İlk defa kadın vidyoyu izlerken sinema perdesine tamamen yansıyor. Çok merak ediyorum ve siz öylemiydiniz diye soruyorum: Paranoyaklık edip o vidyo oynarken perdeye bakmayan varmı aranızda....:)[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ben izledim... umz, 6 günüm kaldı.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ben ilk ciktigi gun kazaadan cam versiyonunu indirip izledim.. hic begenmedim sonra dvd screeneri cikti dedim bendemi bisi var onu yukledim izledim yine begenmedim. korkuyla yakindan alakasi yok. sonu igrenc bitiyor. bosu bosuna 5saat harcadim yuklemek icin kimseyede tavsiye etmem o 5 saatte ben daha neler yapardim...[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 istisnasın :)[hline] It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Ring sevenlere Hellraiser 5'i tavsiye ediyorum süper bir film[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 sitesi ne filmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bi sitesi vardı birazdan bakıp koyarım 2000 yapımı lol ilginç bişe buldum az önce ringteki teenager rolündeki tiplerden biri hellraiser V te oynuyor bakseeen diyesim geldi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 sitesi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ring in sitesinden bahsetmistin arcane :) su ünlü screensaver ı bulmak icin neyse buldumda tavsiye ediyorum ;) The Ring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Screensaver da ne var abi korkutmayın adamı çekimi[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar