jankis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bu haftasonu ön gösterimi var 45 dakika sora izleyecem bakalım nasılmış gelir yaparım yorumumu[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 gittim gördüm geldim güzel ama sonunu beğenmedim .. aslında gayet mantıklı ama bilmiyorum böyle beklemiyodum sırf sonu yüzünden şu anda biraz soğudum filmden :) korkutmayı çok iyi becerdi diyebilirim güzel film senaryo güzel korku filmleri seviyosanız kesin gidin .. nötrseniz (benim gibi) giidp görmenizde fayda var) aman ben gelemem böyle şeylere derseniz boşverin size göre deil bu film eheh[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 açıkçası sonunu bende öyle tahmin etmiyordum aslında kadın kasbaya gidip adamla konuşana kadar tahmin etmesi imkansız bi film tabii afiş ve fragman sayesinde daha izlemeden sonunu tahmin edebilirsiniz.yuh be. bütün zevki tahmin edememekte süpriz olmasında.[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... [Bu mesaj arcane tarafından 23 Şubat 2003 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sen kesin uyumuşsundur filmde ehaha şimdi de yazıyorsundur[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ben de izledim ama divxten :) afişini fragmanı da görmedim. film aslında güzel baya..ancak cogu sey klasik yani, epey bişeyi tahmin edebildim filmi izlerken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ya bende mi bişi var Korkucaz diye öle şartlandık ki hiç korkmadım desem yeridir.. macera filmi etkisi yarattı arcane o kadar korktum donuma ettim tek başıma izleyemedim dedi diye.. Hemde izlediğimiz yer de ataköyde bi bodrum bizim arkadaşın apartmanında depolardan birini bi güzel modifiye ettik vcd player televizyon sandalye falan koyduk hem film izler, hem gerektiğinde uyucak yer olur falan diye.. ama buna rağmen korkmadık Baya da saçma bi filmdi.. ama naomi watts çok güzelmiş hhehehe :) Yani o kız ne anlamadım nerdeyse.. psişikliğin dibine vurmuş bişey mi? hayalet mi nedir? filmi izleyen ölüyo da kopyasını izleyen ölmüyo bi bunu anladım bu daha saçma geldi[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ben sinemada değil benim dediğim şartlar altında izledim bi de ben filme çok dalan bi insanım kaptırıyorum :)[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 son 6 gündür ablam odasının ışığını yanık bırakarak uyuyabiliyor, bugün filmi aldım vcd playerda izlemeye başladım (ablam bilginin başında o yüzden yatağımakurulup tv den izleyebiliyorum) bir ara abşlam baktı ne aldın ne izliyorsunneden ışıkları kapadın dedi tam da ilk ölen kızın cesedinin bulunma sahnesinde direk çığlığı bastı ışıkları açtı ve ışıkları açarakuyumasının nedenini de bulmuş oldum filmi 6 gün önce izlemiş ve etkisinden kurtulamamış!.. bu arada bu da ablamın öğrencisinin hikayesi velet (ki kendime benzetiyorum bu konularda ileri derecede piç :)) babası ve babasının kız arkadaşı oturup filmi izlemişler filimden sonra çocuk arka odadan paralel telefonu açmış telefonu babasının kız arkı açmış "you have got 7 days" demiş... telefonu kapamasıyla kızın çığlık çığlığa kalması bir olmuş :) daha filmin ilk 15 dakikası pause modunda ve film kesinlikle sardı... yazarken çok kastım hatalı olmasın die en ciddi mesajım bu olmuştur herhalde[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 1- sonu gayet psycho 2- sonu gayet dramatik (ağlama raddesine geldim) 3- gerçekten gerdiriyor hatta ameliyata bile gerek kalmadan gerilmiş oluyorsunuz :P[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: GeeM, 25 Şubat 2003 18:51 tarihinde demiş ki: ...Yani o kız ne anlamadım nerdeyse.. psişikliğin dibine vurmuş bişey mi? hayalet mi nedir? filmi izleyen ölüyo da kopyasını izleyen ölmüyo bi bunu anladım bu daha saçma geldi[hline] yok kopyaı izleyen ölmüyor, kopyayaıyapan ölmüyor neden mi? çünkü çoğalmasılazım daha çok kişinin çekilen ızdırabı bilmesi lazım o yüzden adam olun diyor milletle paylaşın bnede sişzi öldürmiim diyor... yaa[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bence orda kasetin orijinal olmasıyla da alakalı bi olay olcak devam filmi gelcek ya .. naomi orijinalini kopyaladığı için ölmedi fakat çocuğuna kopyasını kopyalatıyo ordan bi muabbbet olabilir gibi geldi bana eheha[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yok abi zaten kaset normalde kopyalanamıyor hatta Nova dedi ya "Nasıl kopyaladı onu?" diye[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 kaset kopyalanıyor normal bi biçimde ancak teknoloji kullanarak kim tarafından ne tarihte nasıl kaydedildi bu gibi bilgilere ulaşamıyorsun lol Babacum anlattıın telefon şakası süper eheheh koptum[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ben üzülmedim filmin baş kötü karakteri kız I'm sorry it won't stop diyor ötesi yok[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bu arada videoda çekilmiş görüntüler manyak insanın harbi tırsmasına neden oluyo .. aynada falan kadının saç taraması sora bi de kızın hastane odasındaki kamera görüntüleri var onlar da müthiş ofh ofh[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 oradaki asıl olay kadının intiharı var atlıyo aşağı[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 benim anlamadığım tek nokta var kimsenin açıklayabileceğini sanmıyorum ama yinede yazayım: Videoda bir yerde yakın çekim insan suratı gösteriyor.Gözlerinden aşağısı gösteriliyor.Ağzından birşey çekiliyor.Çekeni göremiyorsunuz.O şey bence bağırsakları.Film boyunca bende paranoya yaratan ve tırsmama etkisi olan bir sahne.Tabii filmde böyle bir sahne yok.Çözemedim bunu.[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ağzından ip gibi bişey çıkarıyo naomi onu bi ara evdeyken çıkarıyo ya ağzından .. filmde çıkan o değil mi işte[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 hmm evet benim aklıma gelmedi o :) ama videodaki çıkan daha kalındı diye aklımda kalmış tıbbi olarak mümkün mü bilmiyorum ama benim dediğim gibi olsaydı 5 misli tırsardım eheeah[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Ooo müziklerini hans zimmer yapmış zaten film de müzik çok önemlidir hele bazı sahneleri anlatırken eminim hans zimmer daha da bi korkunç yapmıştır müzikleriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 hans zimmer kimdir hatırlamıyorum da müzikler çok hoştu[hline]Feelings in my heart, I'm in way too far. Can't - it won't go away... Pain, pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 şöle diyim Gladyatör, Black Hawk Down, Pearl Harbour, Mission İmpossible 2 ,The Rock , rainman fln giibi daha bir çok filmin müzklerini yaptı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 elfman ı da unutmamak lazım[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: _-Sturm-_, 27 Şubat 2003 16:32 tarihinde demiş ki: Muhteşem, harika ötesi bir film...Şiddetle tavsiye ediyorum :) ne o kafamıza silah dayayarakmı öneriyorsun anlamadım? yoksa tartaklayarakmı?[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 sinemada yokmu bu işte.. ne kasıyonuz evde.. varmı ön koltuklara ayakları atıp bi yandanda kafayı güsel etmek gibisi!![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar