arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ya ben onda bişe vardır demiştim merak ediodum ama yemiodu o yüzden sana bak söyle dedim meğer bişe yokmuş filmi izlemeden görmek istemedim sitedekileri[hline]Before you die, you see the ring kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 arcane cocuklardan uzak tutun, ulasamayacagı yerlerde saklayın yazmıomuydu üstünde :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 eheuhe[hline]Before you die, you see the ring kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ben syerettim açıkçası hiç de beğenmedim yani standart korku filmlerinden farklı kılacak çok bişi bulmadım tamam hikaye fena değil ama sonunda bağlandığı yer bana deja vu yalşattı iğrend,imm filmden standaart olaylar falan işlendi yani amatör çekilmiş bir film den ötesi şeklinde göremedim[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 arcane ödlek tavuğun (l deği t ile) tekidir *!gıdak gıdak* :-P[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: raistlinn, 07 Şubat 2003 12:46 tarihinde demiş ki: ben syerettim açıkçası hiç de beğenmedim yani standart korku filmlerinden farklı kılacak çok bişi bulmadım tamam hikaye fena değil ama sonunda bağlandığı yer bana deja vu yalşattı iğrend,imm filmden standaart olaylar falan işlendi yani amatör çekilmiş bir film den ötesi şeklinde göremedim[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... ehe kusura bakma ama bence zerre kadar anlamıosun işten hangi korku filmine benzer ? film standart korku filmlerine benzemiyor zaten o yüzden sevdim.[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bana sürekli oalrak standart korku filmleri ile benzerlik verdiği için ben fazla etkilenmedim(açıkaçsı hiç etkilenmedim) hatta bana ilginç gelecek bir son beklerken o sonun bile benim aklımda canlandırdığım şeylerden biri olması(bana bu tip filmlerin ilginç gelmesi için kafamda düşünüdüğüm hikayeden tamamen farklı olması gerekir ve hikayenin bütünü de benim aklımda kurduğum birkaç hikayeden biriydi ) bu nedenlerden dolayı filmin verdiği korku etkisini de üzerimde hissedemedim,seyrettikten sonra "ne güzel,ne ilginç film,çok güzel çekilmiş" gibi sözler de sarfedemedim Tabii bu benim düşüncem beğenenler çıkabilir onlara lafım yok ama kendi kendime de düşünürüm "nreresi beğenildi acaba" diye[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 örnek ver istersen destekli yaz yani ben neden sevdiğimi anlattım standartların dışına çıkamamış deyip kestirip atıyorsun[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 yukarda bira bahsettim kendi kafamdaki senaryo ile uyuşması bakımından yani eğer benim kafamda FİLMİ SEYRETMEYENLER OKUMASIN en sonda o kasedi kopyalama sahnesi veya ona çok yakın,benzer bir sahne varsa ve filmde de o sahne gerçekleşirse o bana göre bir standarttır ben ya orijinal bir konusu olan filmleri ya da gerçekten seyirciyi şoke edecek sahneler ve olaylar olan filmleri severim ama yazdfığım gibi bu tip sahneler kafamdakilerle neredeyse tıpatıp aynı çıkarsa o zaman film bana göre biter filmde ban gerilim veren tek şey feribotta at ile yaşanan olaylar ve atın tepkisi idi o da bana göre biraz abartılmış gibi geldiği için itici geldi[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Filme bok atmadan once dogru durust gidip orjinalini , japon versiyonunu seyredin..hollywood neyi duzgun yapmishta onu yapsin![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Süper bir film. raistlinn bilmiyorum niye beğenmedin ama arcane'e katılıcam yani. Japon versiyonu tamamen farklı heralde ? Valla hiçbir gerilim filmini bu kadar dikkatli seyretmedim. Yanlız pek anladım diyemiycem. Birisi hafif özetlerse iyi olur. Filmdeki hayalgücü falan süper. Orjinal bir gerilim bana kalırsa.[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ben önce japonunu sevdim ama codec kurbanı oldu sildim :) bendeki codecler tam sanıyordum değilmiş eheh raistlin sen tahmin ettin diye film kötü oldu yani ?[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bende izledim filmi hemde cristianın izlediği kişiyle beraber. Benim de hoşuma gitti, gayet güzel bir gerilim filmiydi bence saçma teen slasherlardan sonra ilaç gibi geldi. Ama yanımdaki herif elimdeki tabağı kırıp, üzerindeki muhteviyati her tarafa siçrattığı için ( cesedi gösterdiği sahnede) baya bir ara vermek zorunda kaldık filme. Sonrası spolier a girebilir izlemeyenler okumasın! Aslında bende pek anlayamadım. Crisin dediğine ve bana doğru gelen şekilde düşünürsek, kasedi kopyalayanlara bişi olmuyo. Ama bu kız niye öldürüyo? Nası televizyondan çıkıyo? Niye uyumuyo? bir çok soru işareti kaldı aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 PM den anlatıyorum sana.. buraya yazmıyayım biri kazara okur falan..[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Spoiler ın Kralı ! Filmden zevk almak ve daha çok kafa yorup daha çok tırsmak istiyorsanız sakın fragmanını izlemeyin.Hatta afişine de bakmayın.(ciddiyim izleyince anlarsınız)[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ring 0 o serinin 3. filmi sanırım ..[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 evet birincisi ringu 2. ciyi bilmiom[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 silth divx veya vcd varsa okulda getir bana lütfen[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Filmi İzlerken Telefonları Kapatın-Hatlarını sökün! benimki Tam O Video kasedi izledikten sora bir çaldı Altıma koydurdum...Deli oldum yaw...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ben filmi izlerken çok kaptırıyorum :) ayrıca ortam süperdi yani biri çıksa kalbim dururdu ehaha[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 kusura bakmayın da, fragmanını izlemek bile takdir etmeme yetti korkumu, gidilecek bir film[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 abi kıl oldum fragman ve afiş filmin bütün gizemini kaçırıyor ben filmi izlerken x kere düşünürken düşündüğüm şeylerin hepsi fragmana konmuş afiş desen spoiler kralı[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 valla dvdsi geldi alıp izleyecem...[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Tıklayıp su garibanı sevindirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 lol reklamları gelmı$ tv ye abi halka dıye verırmısler ya olamaz ring iste ya ring nıye ole cevırıyolarkı anlamıyorum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Urza sen bunları sorduğuna göre filmi anlamamışsın :) 4 e cevap veremem izlemedim caponları öbür üçünü icq dan hatırlatırsan cevap veririm[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar