Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amd Sepron 2800+

robinson

Öne çıkan mesajlar

Kısa sürede yeni bir bilgisayar almak istiyorum.AMD Sempron 2800+ kullanmayı düşündüm. Eskiden AMD'nin ısınma sorunu vardı. ilk türk piyasasına girdiğinnde..
1) Hala böyle bir sorunu varmı
2) Eğer aramızda kullanan varsa nasıldır memnunmudur nesini sever vsvs..[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!

[Bu mesaj robinson tarafından 18 Temmuz 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

AMD'yi desteklerim hep, fakat hiç kullanamadım =P yani imkanım olmadı.

1- Böyle bir sorunu hep var AMD'nin, default fan yerine. Bakır fanlar almalısın. (bakır yanlış olabilir, yani daha iyi fanlar var.)
2- AMD kullanmaktan pişman olmayacağını söyleyebilirim =p

dediğim gibi, bizim cafenin pcleri AMD. çokta memnunum. AMD yönetir yani =D[signature][hline]Wind of change...
Sosyal ağlarda paylaş

eğer sempron alıcaksan kesinlikle 3000+ al, seri içinde tek athlon ön belleğine sahip olan 3000 çünkü, 2800+ ile resmen aynı işlemci, rename etmişler diye de geyiği vardır hatta. onun altındaki işlemcilerde performans düşüklüğü yaşarsın.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

AMD işlemcilerin (özellikle 64-bit 0.09 mikron olanların) artık ısınma sorunu yok. Aynı ayardaki Prescott'lar yumurta pişirirken bu AMD'ler 40 derecelerde çalışıyor
Fiyat/performans olarak da Intel'lerden oldukça üstün, bence rahatlıkla alabilirsin[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni Intel'ler daha sıcak valla dedikleri gibi.
Benim Barton 2600+'ü 2.3GHz'da çalıştırıyorum (1.9 normalde) sıcaklığı 35 dereceyi geçmiyor, tabii bunda Thermaltake Silent Boost'un da katkısı var biraz :). Öte yandan P4 630 3.0GHz işlemcim 54 derecede çalışıyor, boh.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...

[Bu mesaj Silphatos tarafından 18 Temmuz 2005 09:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Athlon ile Sempron'u karıştırmayın. Evde Sempron 2800, dükkanda athlon 2400 ve sempron 2600 var. Sempron lar inanılmaz düşük sıcaklıkta çalışıyor. Dükkan her zaman sıcak olur. Bu yaz çoğu zaman athlon olan makinanın yanına fan koymak zorunda kaldım. Aynı oda da athlon 65 derece iken sempron 45 dereceydi.

Evdeki de 45 derece civarında çalışıyor. CPU fulltime çalışırsa anca 55 e çıkıyor. Daha 60 görmedim.

Dükkandaki manyak athlon'a bi el atmam gerek. Sanırım fan ile cpu arasındaki iletken maddeye bişi oldu. Birde daha iyi bir fan almak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Amd'de aslında hiçbir zaman ısınma sorunu yoktu. Bi ara 2 sene önce piyasaya giren 2.1 işlemcileri fabrikasyon hatalıydı ve 4 ay içinde piyasadan kaldırdılar tabi giren girdi. Suanda amd'de hiçbir ısınma sorunu olmadıgını rahatlıkla söyliye bilirim.[signature][hline]SupeRock
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...