robinson Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kısa sürede yeni bir bilgisayar almak istiyorum.AMD Sempron 2800+ kullanmayı düşündüm. Eskiden AMD'nin ısınma sorunu vardı. ilk türk piyasasına girdiğinnde.. 1) Hala böyle bir sorunu varmı 2) Eğer aramızda kullanan varsa nasıldır memnunmudur nesini sever vsvs..[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! [Bu mesaj robinson tarafından 18 Temmuz 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 AMD'yi desteklerim hep, fakat hiç kullanamadım =P yani imkanım olmadı. 1- Böyle bir sorunu hep var AMD'nin, default fan yerine. Bakır fanlar almalısın. (bakır yanlış olabilir, yani daha iyi fanlar var.) 2- AMD kullanmaktan pişman olmayacağını söyleyebilirim =p dediğim gibi, bizim cafenin pcleri AMD. çokta memnunum. AMD yönetir yani =D[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bende amd 2000 athlon XP var 65 derece gördü çıt çıkarmadı sora yeni kasa vs vs alıp soğuttum. 3. yaşına giriyor 24 / 7 açık makine ... =)[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 eğer sempron alıcaksan kesinlikle 3000+ al, seri içinde tek athlon ön belleğine sahip olan 3000 çünkü, 2800+ ile resmen aynı işlemci, rename etmişler diye de geyiği vardır hatta. onun altındaki işlemcilerde performans düşüklüğü yaşarsın.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 AMD işlemcilerin (özellikle 64-bit 0.09 mikron olanların) artık ısınma sorunu yok. Aynı ayardaki Prescott'lar yumurta pişirirken bu AMD'ler 40 derecelerde çalışıyor Fiyat/performans olarak da Intel'lerden oldukça üstün, bence rahatlıkla alabilirsin[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yeni Intel'ler daha sıcak valla dedikleri gibi. Benim Barton 2600+'ü 2.3GHz'da çalıştırıyorum (1.9 normalde) sıcaklığı 35 dereceyi geçmiyor, tabii bunda Thermaltake Silent Boost'un da katkısı var biraz :). Öte yandan P4 630 3.0GHz işlemcim 54 derecede çalışıyor, boh.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 18 Temmuz 2005 09:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Athlon ile Sempron'u karıştırmayın. Evde Sempron 2800, dükkanda athlon 2400 ve sempron 2600 var. Sempron lar inanılmaz düşük sıcaklıkta çalışıyor. Dükkan her zaman sıcak olur. Bu yaz çoğu zaman athlon olan makinanın yanına fan koymak zorunda kaldım. Aynı oda da athlon 65 derece iken sempron 45 dereceydi. Evdeki de 45 derece civarında çalışıyor. CPU fulltime çalışırsa anca 55 e çıkıyor. Daha 60 görmedim. Dükkandaki manyak athlon'a bi el atmam gerek. Sanırım fan ile cpu arasındaki iletken maddeye bişi oldu. Birde daha iyi bir fan almak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Amd'de aslında hiçbir zaman ısınma sorunu yoktu. Bi ara 2 sene önce piyasaya giren 2.1 işlemcileri fabrikasyon hatalıydı ve 4 ay içinde piyasadan kaldırdılar tabi giren girdi. Suanda amd'de hiçbir ısınma sorunu olmadıgını rahatlıkla söyliye bilirim.[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sorun yaşamassın ama neden 64 bitlerden almıyorsun ki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 benim amd 2500+ 65-70 derecede çalışıyor????[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 athlon 1800+ var bende de 55 civarı calısıyo normalde oyuna falan girersen yazın cok sıcakta 63lere cıkıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar