spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Oyunda kopya koruması var nasıl yaptığını bi anlatırmısın. Bende tüm adamlar kendiliğinden ölüyor ve gameover oluyorum :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Ya bi tane adam yokmu bu oyunu oynayan[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bi de oynayan varsa oyunu anlatsin finaller arasi kafamiz dagilsin :)[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ekran karti gereksinimi nedir? vampire bloodlines i kastirmisti makinam 64 mb ekran karti ile bu oyunu kaldirir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 link isterük şöle bol ssli[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Yine alamadım oyunu arkadaştan off. DVD-RW lazım artık. Oyunu kendimiz çekelim rahat rahat.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 link - ss - höh nerde bu devlet?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 oyunun normal cdlisi satılmıyormu???[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Satılıyo ben aldım sakın almayın yanlış iş yapmış gamemarket[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 neden kü?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 İşte ssler.Burdan Buyrun:) http://server3.uploadit.org/files/FIRTINA-LOTR.JPGhttp://server3.uploadit.org/files/FIRTINA-LOTR2.JPG http://server2.uploadit.org/files/FIRTINA-LOTR3.JPG http://server3.uploadit.org/files/FIRTINA-LOTR4.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ya adamlar oyunu cd ye direk rarlamış setup flaan yok. Oyundada kopya koruması varmış. Oyuna girince 5 dakka sonra kendiliğinden kaybediyosun sinir oldum. Bilen varsada sölerse nasıl yaptığını çok sevinirim[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Kopya koruması torrentten indirilenlerde de sorun çıkarıyor di mi?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Sanırım[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 grafikler ya beklediğimiz gibi çıkmadı ya da senin bilgisayarda çok düşük oynanıo..bence ilki ama :([signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 1024*768 hepsi high artık sen düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 demek ki yine yamuk çıktı :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Kadiköy'de DVD olarak oyun bulabileceğim yer var mı? "Malum yerler" diyorsunuzda, bahsettiğiniz tezgah ise almam onlardan yani :). DVD olarak çıkan oyunu 1234123 tane CD'ye riplenmiş şekilde almak istemiyorum. [signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 16 Aralık 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Valla bendeki dvd ye riplenmemiş haliydi ve takır takır yükledim ve ınanılmaz keyif alıyorum oyundan gerçi bikaç saçmalığı var ama olsun yüzüklerin efendisi değilmi sonuçta:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Problemi çözen oldu mu?[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ye ben aldim 4cdlik versionunu ama ilk cd yuklerken %13'de duruyo. yuklemeyi birakiyo. diger "ea" oyunlarinda da ayni sorun var. sorun buyuk olasilikla benim cd-rom dan kaynaklaniyo. asus writer kullaniyorum, hic bi ea oyununu yukleyemiyorum. acaba driver falan ceksem, firmware update yapsam duzelir mi bilemedim. bu sorun var mi ba$kasinda?[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben çözdüm problemi Çözemeyen varsa msn i atsın özele[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 DVD olarak edindim oyunu. Oyun gerçekten çok zevkli, acaip keyif alıyorum oynarken. Orjinalini edinicem direk.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben de 3 gündür uğraşıyordum indirmeye yaklaşık 4 gb, bitti öğlen.. yükledim ettim. grafikleri baya güzel. fakat oyunun menüleri bana çok yavaş geldi. yani çok zaman alıyor optionsa vs girmeye çalışırken. ayrıca save zamanı bende çooook uzun. 2.5 dk yı aşıyor. sizde de oluyor mu bu? çözümü var mı[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben aldım bu oyun sarteji oyunu degilmi benimki ole middle earth fela yazyıo heryerinde stateji ksımı dısında herseyi mukkamel valla[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar