Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LOTR: Battle for Middle Earth (EA)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Aaaaaaaaaaa çıktı mı!!!?? son zmanlarda cd ve dvd patlaması oldu bilgisayar oyunlarında doru dürüst bi oyun 3-4 cdden aşşa çıkmamaya başladı artık. Dvdsi ne kadardır acep? bi de gerekli sistemi yazarsanız sevinirim[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

orta dünyada (yüzüklerin efendisi) geçen muhteşem grafikli bir süredir beklenen gerçek zamanlı strateji oyunu.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi kere warcraft günlük güneşlik şenlik bi oyundu.
Bunun grafikleri resmen atmosferi vericek,büyük ordularla savaşıcaz...

beni üzen çok cd ve yer alması :([signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar oyunu elde edindim ve tek kelimeyle mükemmel.Aklınıza gelebilecek tüm savaşlar var.Khazad-dum köprüsünden tutun kara kapılara kadar(olmazsa olmaz bölüm:)evil side ve good side olmak üzere her iki tarafta da 20 şer bölüm var.ben iylerde 4. actteyim oyunun grafikleri de bir harika olmuş özellikle moria madenlerini çok süpper olmuş neyse ben oyunuma döneyim.Herkese iyi oyunlar.Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...