Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Efenim Almanya'da dil kursundayken arjantinli bir arkadaş vardı. Bir gün bir konsere gitmiş (zorla götürülmüş :p) bu konser ise rodrigo ve gabriela denilen 2 meksikalı flamenkocu gitarist arkadaşınmış. Dinlemiş beğenmiş, cd'sini almış. Benim de gitar hastası olduğumu bildiği için bi tane de bana almış. Akustik gitarlarla güzel ritmler ve durmayan sololar, güzel bir uyum ve dinlendirici bir müzik... Gitar ya da flamenko seviyorsanız kesinlikle bir göz (ya da kulak) atın. Rapidshare'e 3 şarkısını upload ettim. Foc - İlk şarkı Temple Bar - İkinci şarkı, bu biraz daha hızlı 30 de Marzo - Bu da upload ettiğim son şarkı. Hafif diablo - tristram havaları var, ortalarda bir yerde metallica - one 'a gönderme yapıyolar, akustik gitarla one güzel oluyor :) Dinleyin sevin dinletin :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 30 Haziran 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Predator Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bunları canlı dinlemek lazım asıl şahaneler[signature][hline]oh yeaa
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 siteleri rodgab.com bu arada sitede one'ın daha uzun bir versiyonunu buldum tıkınız not: up, kastım o kadar :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 up, o kadar upload yapmışım zamanında dinleyin güzeldir ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Öne çıkan mesajlar