Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kaynak Yavrusu ölen İngiliz atı acıya dayanamadı Hipodromlarda uzun yıllar koşan ve daha sonra damızlık olan İngiliz atı "İpek Hanım", yavrusunun ölümü sonrasında, acıya dayanamayarak hızla koşup kayalara çarptı ve boynu kırılarak öldü. Atı çiftliğinde damızlık olarak kullanan Hikmet Açıkgöz, İpek Hanım'ın bir ay önce Kurtuluş adını verdikleri bir erkek tay dünyaya getirdiğini söyledi ve şunları anlattı: "Yavrusu hastalandı, hayvan hastanesine kaldırdık, ama kurtaramadık. Koşarak duvara çarpmış ve boynu kırılmış. Zaten asil bir attı. Onun da öldüğünü duyunca iki kez yıkıldım."[signature][hline]G3NKDC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 :( Gerçekten üzücü ya...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 off,çok kötü ya,yazık=([signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 off yazık =([signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 artık aramızdaki ayılara insan ol biraz dememek lazım at ol biraz demek lazm,attaki insaniyet bile insanlarda yk pehh üzücü :([signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 :( gerçekten duygusal hayvanlar. hani bir söz vardır, kedi sahibi ölünce sahibini yer, köpek başında bekler, at ise haber vermeye gider diye. gerçekten duygusal hayvanlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 oyle bir soz var mi gercekten? sahibini yer olayi!!!O_o[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Zaten bana göre insanın hayvanlar aleminden iki dostu vardır;köpek ve at.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: RamsesII, 12 Temmuz 2005 16:34 tarihinde demiş ki: Zaten bana göre insanın hayvanlar aleminden iki dostu vardır;köpek ve at. gerçekten :tup:[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Dorsia, 12 Temmuz 2005 04:17 tarihinde demiş ki: oyle bir soz var mi gercekten? sahibini yer olayi!!!O_o vallahi ben pek çok kişiden duydum. kediler için öyle birşey varmı bilemiyorum :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Seperate, 11 Temmuz 2005 13:57 tarihinde demiş ki: artık aramızdaki ayılara insan ol biraz dememek lazım at ol biraz demek lazm,attaki insaniyet bile insanlarda yk pehh üzücü :( İnsaniyetle ne alakası var anlamadım.[signature][hline]~®âi ~ * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Kıyamam ya =o/ Zavallım benim... At da olsan köpek de olsan insan da olsan annesin işte...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: orc_lord, 13 Temmuz 2005 02:58 tarihinde demiş ki: said: Dorsia, 12 Temmuz 2005 04:17 tarihinde demiş ki: oyle bir soz var mi gercekten? sahibini yer olayi!!!O_o vallahi ben pek çok kişiden duydum. kediler için öyle birşey varmı bilemiyorum :) yok ole bişe kedilerde sahiplerini severler.niye sinir oluyosanız kedilere anlam veremiyorum.başına buyruk hayvanlar ama mesela ben her yurda gidişimde 4 5 gun odamın kapısında yatıomus yatağıma çıkıp yorganın altına girip uyuyomuş falan.kediler iyidir=)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Birader şimdi köpeğin sadakatı ve sevgisiyle kedininki eş tutulamaz.Kime sorarsan sor bu böyledir[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 e elbette orasi dogru... bizim kedi beni hala kana buluyor isirmasiyla:)[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 gerçekten asil hayvanlar.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kedi asil olduğundan taviz vermez...ama köpek adı üstünde köpektir sonuçta...yemini ver başını okşa sana köle olur...ama kedinin sana köle olması için seni gerçekten sevmesi gerekir...köpek gibi her kuçu kuçu diyenin malı olmaz...sıkılırsa ilişki dara girerse gider...bu kadar...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar