Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atlar duygusal hayvanlardır ( üzücü haber )

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
kaynak

Yavrusu ölen İngiliz atı acıya dayanamadı

Hipodromlarda uzun yıllar koşan ve daha sonra damızlık olan İngiliz atı "İpek Hanım", yavrusunun ölümü sonrasında, acıya dayanamayarak hızla koşup kayalara çarptı ve boynu kırılarak öldü. Atı çiftliğinde damızlık olarak kullanan Hikmet Açıkgöz, İpek Hanım'ın bir ay önce Kurtuluş adını verdikleri bir erkek tay dünyaya getirdiğini söyledi ve şunları anlattı: "Yavrusu hastalandı, hayvan hastanesine kaldırdık, ama kurtaramadık. Koşarak duvara çarpmış ve boynu kırılmış. Zaten asil bir attı. Onun da öldüğünü duyunca iki kez yıkıldım."[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
:(
gerçekten duygusal hayvanlar. hani bir söz vardır, kedi sahibi ölünce sahibini yer, köpek başında bekler, at ise haber vermeye gider diye. gerçekten duygusal hayvanlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Dorsia, 12 Temmuz 2005 04:17 tarihinde demiş ki:
oyle bir soz var mi gercekten?
sahibini yer olayi!!!O_o

vallahi ben pek çok kişiden duydum. kediler için öyle birşey varmı bilemiyorum :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 13 Temmuz 2005 02:58 tarihinde demiş ki:
said:
Dorsia, 12 Temmuz 2005 04:17 tarihinde demiş ki:
oyle bir soz var mi gercekten?
sahibini yer olayi!!!O_o

vallahi ben pek çok kişiden duydum. kediler için öyle birşey varmı bilemiyorum :)

yok ole bişe kedilerde sahiplerini severler.niye sinir oluyosanız kedilere anlam veremiyorum.başına buyruk hayvanlar ama mesela ben her yurda gidişimde 4 5 gun odamın kapısında yatıomus yatağıma çıkıp yorganın altına girip uyuyomuş falan.kediler iyidir=)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

kedi asil olduğundan taviz vermez...ama köpek adı üstünde köpektir sonuçta...yemini ver başını okşa sana köle olur...ama kedinin sana köle olması için seni gerçekten sevmesi gerekir...köpek gibi her kuçu kuçu diyenin malı olmaz...sıkılırsa ilişki dara girerse gider...bu kadar...[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...