Joker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ilk önce dün saat 15.00 civarlarında bi hosting şirketinden domain almak için hosting firmasının bakiyesine 35 milyonlira para yatırdım CC'tından... Sonra hostu alıcaktım ama KDV'yi hesaplamadıgım için bi 15milyon daha yatırmam gerekti saat 11-12 civarlarında 15 milyon daha yatırdım işlem başarılı dedi, bakiyemde artış olmadı... işlemler uzun sürüyordur diye yattım bu sabah kalktım işe geldim baktım bakiyede deişiklik yok... Msn:teknik desteğinden hosting hirmasıyla konuştum ilk yatırdığım 35 milyon gözüküyor başka gözükmüyor dediler?? finans bankın kart finans ile yaptım işlemi, hosting firması dekontu görmek istedi pek CC işlerinden anlamam ne yapmam lazım? Teşekkürler... Nakit Rulz...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hmmm sen adresi söyle toplanık dövelim finans kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Genelde ben havale ile eksik para falan yatırdıgım zaman acıklama olarak tamamla yazıyordum oluyordu sırketi arayıp tamamlama acıklamasını onaylatıyordum oluyodu olay.[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bankaya gidip CC ile yaptıgın harcamaların listesini alabilirsin sanırım[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yokmu başka anlayan :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 dekont u goturursun gosterirsin alla alla bunda ne var ki ![signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 dekontu nerden alıcam?? bankayamı gidicem :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hesap extresi ozeti yada baska bişi işte işlemlerin gozuktugu kagitcik...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sanal kartların sanal dekontlarıda oluyo ama adamlar senden gercegini isterse bankaya gidip onuda alabilrisin[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 15 milyon için çektiğimiz çileye bak :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar