Evr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 dvd vcd divx hic fark etmez yeterki batmanin ilk filmi olsun jokerli olanı diyorum elinde olan varsa lutfen bana ulassın.[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk ne davamızdan vazgeçtik kız dedigin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek. icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 divxini 1 hafta önce cekip arkadasa vermistim de, sildim simdi. emule'da rahatlıkla bulabilirsin iyi kalite 2 cdlik filan.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 2cd farkı ne oluyor pardon? ben genelde tek cd olsun diye 702 geçmeeyecek şekilde çekiyorum ama bu çift cdlerin farkı nedir?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 euu, daha kaliteli oluyor?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Seperate, 17 Temmuz 2005 22:38 tarihinde demiş ki: 2cd farkı ne oluyor pardon? ben genelde tek cd olsun diye 702 geçmeeyecek şekilde çekiyorum ama bu çift cdlerin farkı nedir? 2 cd lik olanlar genelde ac3 ses codecine sahip olanlar. ayni zamanda daha yuksek cozunurlukte goruntuler liqin dedigi gibi.[signature][hline]()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 anladım teşekkürler[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 neyse buldum arkadaşlar ilgilenenlere cok tesekkurler[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk ne davamızdan vazgeçtik kız dedigin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek. icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar