_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bugün başımdan geçen bir olayı sizlere anlatmak istiyorum.. belki silinicek belki kilitlenecek ama bu olayı birilerine anlatmassam sanırım içimde kalıcak... Bu gün diezde olanlar bilir... czde bir boss event vardı... aposu bıraktıgım gibi cz yolunu tuttum... gittiğimde town hayli kalabalıktı derken clandan biri gel party yapalım dedi... solo takılcam dedim... lütfen benide al senle aynı clandayız bilmemne ... dayanamadım aldım partye... arkadaş mage... dahasonra birisi daha geldi clandan benide al diye... clandandır dedim aldım... biri daha geldi aldım... biri daha biri daha... neyse toplamda 5-6 kişi olduk... dedim ne halta gidiyosak neyse gidelim dedik ve ben önde onlar arkada gidiyoruz.... oraya vardıgım gibi 2 adam aldım.. gelen np tabiiki 9 mu ne... dedim clan saolsun... gidiyoruz... insanlar deli bi attackla bowla girdiler ve o karambolde parasite yedim... tabii kaçıp cure basıcam ama ne mümkün.... kaçtıkça kaçıyorum... Derken pot kalmadı... ama hala parasiteliyim... chattan bağırıyorum... ben- TPTPTPTPPTPTPTPPTPTPTP MEEEEEE ben- Çeksenize BEEEEEAHHHHHHH TPPTPTPTP .... arkamdan 38694 kişi kovaladıgı ve sürekl canım azaldıgı için town çekemiyorum.... ama nasılsa ölmüyorum... bowlda kaçarken en sonunda yattım.... sonra alttaki yazıyı okudum.... xxx- tamam çekiyorum.... o sırada sinirle elimi masaya şiddetle vurdum ama olan elime oldu... neyse dedim devam edelim.... bu sefer gittim yine kimse yok.. adamlar chattan muhabbet ediyor.... ben orda adam kesiyorum... tam hızımı almışım... gördüğüm mageleri oklarken bi anda adam beni towna tp etti... tamda birini yiyiyodum... sonra aramızda geçen konuşma ben-naapıyosun lan kim çek dedi sana?? xxx-yaa swift yok ne yapıyım... swift ver ben-al allahın belası al.... neyse dedim clandır hoşgörmek lazım... ama şimdi başıma gelen olay beni iyice çileden çıkardı... insanlar peşimdeler bende onların baseden towna doğru kaçıyorum.. bowlun ordan geçerken partyden birini gördüm.. adama o kaçış esnasında pm attım.... ben-tptptpptpt xxx-... ben-tptpptptpptpt ben-tptptptpptp ..... böyle cebelleşirken adamdan şu cvp geldi xxx-bi dk Bu mesajdan sonra klavyeyi falan bıraktım ve arkamdan gelen insanlara ragmen oldugum yere oturdum... insanlar beni doğradıktan sonra partyden şöyle bir msj geldi xxx-Lan catas sende hep ölüyon lan :D:D ben-(burda sinirlerim iptal olmuş birşekilde şunları yazdım) Çok özürdilerim kardeş... bi daha ölmem... sen kılını kıpırdatma zaten ben keserim sizde çalarsınız.... Şimdi lütfen söyleyin bana... allah aşkına söyleyin.... siz olsanız ne yapardınız?? Not:Bu kadar yazıyı toplamda kaybettiğim 500 np için falan yazmıyorum... clan için yine feda olsun ama siz söyleyin sizcede ayıp deilmi bu kadarı?[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Clan liderine şunu derdim : "Ya bu clanı temizle yada ben gidiyorum arkadaş.."[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yada cz'de nooblarla party yapmamayi ogrenmelisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: druenler, 16 Temmuz 2005 19:59 tarihinde demiş ki: yada cz'de nooblarla party yapmamayi ogrenmelisin.. Yaptık bi hata işte.... czde party yapmanın tek mantıgı beraber oynayarak tekbaşına kesicegin adamdan çok daha fazlasını kesip toplamda daha çok np almak deilmidir... ama bu yaşadıgım sanırım bunun tam aksi... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:([signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Guildden çıkarsın guildmaster ınızada durumu anlatırsın. Gerisi Gguild masterınıza kalmış.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Banada ayn1s1 olmustu Qu1t_Clan komutunu kulland1m :D liderle konustuktan sonra.[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Server: Diez Level:6x Clan:LasomrA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 izle symbolic'in pk movie'lerini gor iste ;)[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 lvl de ve boss hunt da clan üyeleriyle beraber olmak esastır ama pk çok farklı bir olay.Clandaşın bile olsa seçmek gerekir. Sende bunu görmüşsün...[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 valla üzüldüm ama bende yeni mage olarak berbatım :D adam çekemiyorum :D kendimde ölüyorum falan filan paper mage zor iş :S[signature][hline]Server=Diez Nick=:Hoodstar: Job=Arch Mage Lvl=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ahahahahahahahahahhahahahahahahah ulan ulan gebericem ahahahahahah hey allam ben bunu yeni okudum az daha okumicaktım uzun diye ama güzelmiş. adamın cevaplar bomba. catas öncelikle şunu söyliim sana bu oyunda herkes kendinden sorumlu abicim. clan fln bi yere kadar. zaten clanın asıl amacı yardımlaşma imkanı sunması. partye adam lazım oldugunda söylersin bişey lazım oldugunda söylersin grupça bişeyler yapabilirsin. ama bu demek diildir ki her seferinde clan oldugu için bişeyler yapmak zorundasın. istediginle party yapıp istediginle yapmama gibi bir imkanın var.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: HasMez, 17 Temmuz 2005 18:33 tarihinde demiş ki: ahahahahahahahahahhahahahahahahah ulan ulan gebericem ahahahahahah hey allam ben bunu yeni okudum az daha okumicaktım uzun diye ama güzelmiş. adamın cevaplar bomba. catas öncelikle şunu söyliim sana bu oyunda herkes kendinden sorumlu abicim. clan fln bi yere kadar. zaten clanın asıl amacı yardımlaşma imkanı sunması. partye adam lazım oldugunda söylersin bişey lazım oldugunda söylersin grupça bişeyler yapabilirsin. ama bu demek diildir ki her seferinde clan oldugu için bişeyler yapmak zorundasın. istediginle party yapıp istediginle yapmama gibi bir imkanın var. zaten bundan sonra asla böyle bir hata yapmam.. clanımdakilerin hepsi noob deil tabii çok esaslı pk yapan adamlarda var... yani takım oyununu bilenler... onlar olmadıkça benim pk partymde clannielerime yer çıkmaz :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 abi ii hoş tamm pk dk dionuz ama bu PK ne ben hala annamadım biris beni aydınlatsa nasıl olur :?[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Pk= colony zone veya savaşlarda adam kesmeye denir.[signature][hline]Server=Diez Nick=:Hoodstar: Job=Arch Mage Lvl=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Hoodstar, 17 Temmuz 2005 23:59 tarihinde demiş ki: Pk= colony zone veya savaşlarda adam kesmeye denir. bu muydu yani ingilizce bi açılım filan yoq mu mesela np= no problem ty= thanx u gibin bişiy bekliodum :D[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 PK = Player Kill Dip: bu arada sen cok komik bi kisisin coook [signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz [Bu mesaj RuneLaFey tarafından 18 Temmuz 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hoş cevap teşekkür ederim saolasın :D[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erdem_baba Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 pk en iyi savaşda yapılır cz gitmeyin cok teğlikeli :P tabi benimgibi bi wariorunuz yoksa :P peper mageler giremez 63 lvl bile olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 asıl paper magelerin mekanı orası bi de ccp isen waryaaa öttürürsün alayını beee bi koyuşla 10 kişiyi serersin yere ama velakin birisi de gelir seni keser olsun kessin sen zaten alacağın kadar np almışsın daha ne istersin ki :?[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ccp ne lam?[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: fatihkaraca, 18 Temmuz 2005 02:33 tarihinde demiş ki: ccp ne lam? Ya Fatih kaç aydır onuyorsun hala öğrenemedin gitti şu oyunu. Bildiğin ccp işte. :-P:-P:-P :D:D:D[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 haaaaaaaa o ccp mi? o ccp ne lam? :-?[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bildiğimiz sovyetler işte :-p[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 59 Clan: ESC Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 haaaaaaaa tmm o zaman.. ccp ne olm laam :-?[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya yoq ben credit card player demek istedim yani premium service falan ya da uprem[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar